TEKST ZA PREDLOGE SARADNJE: Iznesite svoje predloge za saradnju

Rusija je danas jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona zapadnog Balkana. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede, a nove mogućnosti saradnje pruža projekat organizacije Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju 2014. i Svetskog šampionata u fudbalu 2018. godine, gde će mnoga preduzeća iz regiona moći da učestvuju u izgradnji, opremanju i snabdevanju olimpijskih, poslovnih i turističkih objekata. U narednom periodu očekuje se znatno povećanje ruskih ulaganja i priliv novih investicija u prateće projekte u regionu zapadnog Balkana. Bez sumnje, informacije o pouzdanim firmama pružiće predstavnicima ruskog kapitala neprocenjivu pomoć u brzoj adaptaciji na ovom tržištu.

U cilju da predstavnicima ruskog poslovnog sveta omogući brzo i efikasno pronalaženje pouzdanih kompanija u regionu, kompanija Jugosovero, zvanični partner Trgovinsko industrijske komore Ruske Federacije, priprema objedinjenu ponudu odabranih preduzeća iz regiona zapadnog Balkana, koja će biti predstavljena u jednogodišnjem izdanju multimedijalnog kataloga na ruskom jeziku. Ukoliko ste zainteresovani da razvijate privrednu i trgovinsku saradnju sa kompanijama iz Ruske Federacije i budete deo najbolje ponude iz oblasti Vašeg poslovanja, molimo Vas da nam dostavite svoju komercijalnu ponudu putem e-maila: jugosovero@tikrf.org.

Šta dobijate predstavljanjem svoje firme u našem katalogu:

1) Prezentacija Vaše firme naći će se, osim u multimedijalnom katalogu, i na informacionom portalu Predstavništva TIK RF za region zapadnog Balkana, namenjenom razvoju poslovnih veza između preduzetnika Rusije i zapadnog Balkana, u segmentu PREDLOZI SARADNJE firmi iz regiona zapadnog Balkana.
2) Informacije o Vašem preduzeću biće dostavljene:

  • Nosiocima projekta izgradnje i opremanja olimpijskih, poslovnih i turističkih objekata za potrebe Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju;
  • Nosiocima projekta pripreme manifestacije Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju, relevantnim za nabavku proizvoda iz agroindustrijskog kompleksa;
  • Na osnovu mailing liste Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, Moskva specijalizovanu za Vašu delatnost
  • Preko Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u Republici Srbiji, kao organa Vlade Ruske Federacije, svim ruskim kompanijama, investitorima i privrednim delegacijama, koje dolaze u Srbiju i u region;
  • Menadžerima ruskih kompanija i predstavništava u Srbiji i regionu, koji dobijaju katalog za svoje potrebe i za njihove poslovne partnere;
  • Ambasadama Ruske Federacije u regionu zapadnog Balkana
  • Preko Aeroflota.  

3) Trgovinsko predstavništvo Ruske Federacije u Republici Srbiji informisaće predstavnike ruskog poslovnog sveta o Vašim ekonomskim potencijalima i planovima i preporučiti Vas kao pouzdanog partnera.
4) U Vašim pregovorima o saradnji sa ruskim firmama, kao i u obavljanju niza aktivnosti koje tu saradnju prate, svu neophodnu podršku pružiće Vam i druge relevantne institucije, čime Vam obezbeđujemo najviši stepen sigurnosti poslovanja.

Sve navedene aktivnosti pažljivo su osmišljene sa ciljem da omoguće pozicioniranje Vaše firme, efikasno uspostavljanje direktnih veza sa ruskim preduzetnicima i obezbeđenje partnera u Ruskoj Federaciji.  

 

 

» povratak na vrh strane