Uvodna reč predstavnika TIK RF A.J. Hohlova

Poštovane dame i gospodo,

 

Srbija je za Rusiju bila i biće najvažniji politički i spoljnotrgovinski partner na Balkanu.

Poseban karakter odnosima naše dve zemlje pridaju zajednička bogata istorija, kulturna i duhovna bliskost naših naroda i spremnost da se saradnja gradi na poverenju i međusobnom razumevanju.
Povoljni politički uslovi doprinose jačanju ekonomskih odnosa i razvoja spoljne trgovine. Rusija zauzima jedno od vodećih mesta u spoljnotrgovinskoj razmeni Srbije i postoje sve objektivne mogućnosti za njeno unapređenje.

«JUGOSOVERO» sa višegodišnjim iskustvom u efikasnom obavljanju svoje delatnosti, predstavlja zvaničnog partnera TIK Rusije u regionu Zapadnog Balkana. Na osnovu potpisanih sporazuma o saradnji, kompanija pruža veoma široku lepezu usluga komorskog sistema, posebno u sferi sertifikacije i pronalaženja poslovnih partnera.

Multimedijalno izdanje kataloga predstavlja savremeni projekat kompanije „JUGOSOVERO“, uz punu podršku Predstavništva TIK Rusije u Srbiji i Crnoj Gori, čija je misija da pruži praktičnu pomoć u uspostavljanju i razvoju poslovnih veza. Katalog nudi kompletnu informaciju o privrednom potencijalu Zapadnog Balkana, pojedinih zemalja i regiona, a takođe detaljne prezentacije i poslovne ponude značajnijih preduzeća u različitim granama privrede, koja su zainteresovana za uspostavljanje saradnje sa ruskim privrednicima.

Dozvolite mi, da Vam na kraju, poželim uspeh i rezultate u radu!

Aleksandar J. Hohlov
Predstavnik TIK Rusije
u Republici Srbiji i Crnoj Gori

» povratak na vrh strane