Voshod – Zavod za proizvodnju elektronskih komponenata

VOSHOD – ZAVOD ZA PROIZVODNJU ELEKTRONSKIH KOMPONENATA
Ul. Grabcevskoe šose br. 43, 248009 Kaluga
Ruska Federacija
Tel: +7(4842) 562933
Faks: +7(4842) 735870
info@voshod-krLz.ru
www.voshod-krlz.ru

 

Kratak opis delatnosti:

Zavod „Voshod“ je jedan od najvećih ruskih proizvođača elektronskih komponenata i uređaja specijalne namene. U izuzetno bogat asortiman proizvoda, koje proučavaju i plasiraju stručnjaci zavoda „Voshod“, ulaze: otpornici, tranzistori, fotodiode, pojačivači, poluprovodnički laseri itd. Pored gotovih uređaja i komponenata, „Voshod“ se bavi i proizvodnjom materijala za potrebe elektronske industrije i razvojno-tehničkih laboratorija.

U okviru Zavoda za proizvodnju elektronskih komponenata, 18. marta 2010. godine, izgrađen je (u čast A.I. Šoškina, ministra elektronske industrije SSSR u period od 1965. do 1985) i Naučno-inovacioni centar za razvoj i ispitivanje elektronskih komponenata. Zahvaljujući njegovom nesebičnom zalaganju podignut je grad Zelengrad (centar nekadašnje sovjetske, a danas, ruske elektronske industrije) i Moskovski institut za elektroniku.

Osnovni zadatak centra je formiranje jedinstvene teritorijalne infrastrukture, koja će objediniti proizvodna preduzeća i visokoškolske ustanove elektrotehničkog usmerenja, u cilju saradnje na ključnim projektima, pronalaženju inovativnih rešenja i komercijalizaciji postignutih rezultata.

Detaljnu informaciju o zavodu „Voshod“ možete pročitati u brošuri na engleskom jeziku.

Listu proizvoda sa tehničkom specifikacijom možete preuzeti ovde.

 

Poslovna ponuda:

„Voshod“ – Zavod za proizvodnju elektronskih komponenata je zainteresovan za uspostavljanje saradnje sa srpskim prezuzećima u segmentu plasmanai proučavanja elektronskih komponenata.

» povratak na vrh strane