ZAO Promservis

ZAO PROMSERVIS
Ul. 50 ljet Oktjabrja br. 112, 433502 Dimitrovgrad
Uljanovska oblast
Ruska Federacija
Tel/Faks: +7 (4235) 45832; 66926; 41807; 69778
promservis@promservis.ru
www.promservis.ru

 

 

Kratak opis delatnosti:

Zatvoreno akcionersko društvo „Promservis” osnovali su bivši saradnici Naučno-istraživačkog instituta za atomske reaktore, jednog od glavnih naučnih baza MinAtoma SSSR.  Njegovi osnivači su,okupivši grupu istomišljenika, postepeno gradili savremeno preduzeće „ZAO Promservis“ u Dimitrovgradu i drugim gradovima Rusije. Na taj način su formirali mnogoprofilni holding koji svojom delatnošću pokriva nekoliko sfera industrije.

Mi danas proizvodimo savremenu opremu i pronalazimo nove tehnologije koje obezbeđuju potrošačima postizanje maksimalnih rezultata u različitim oblastima industrije. Stalno usavršavamo svoja tehnološka rešenja i neprestano se trudimo da na kvalitetan način pružamo usluge i isporučimo proizvode u skladu sa vodećim evropskim standardima.

Osnovni ciljevi „ZAO Promservis“:

  • Razvoj i proizvodnja mernih instrumenata, sistema za kontrolu parametara, sistema za dijagnostiku opreme i upravljanje proizvodnim procesima i potrošnjom energenata
  • Kontrola i održavanje za  grupu preduzeća koje u svom poslovanju koriste proizvode i usluge Promservisa

U posed holdinga „ZAO Promservis“ ulaze objekti ukupne površine 5.000 kvadratnih metara u Dimitrovgradu (Uljanovska oblast) i Otradnom (Samarska oblast), pogoni za obradu metala, elektro-oprema i vozni park koji se sastoji od putničkih i teretnih vozila.

Ogranci „ZAO Promservis“ u Jekaterinburgu, Kazanju, Uljanovsku i Otradnom plasiraju naše proizvode na lokalna tržišta. Kćerke-firme „Promservis-O“(Orenburg) i „Promservis-U“ (Uljanovsk) se bave montažom i tehničkim održavanjem opreme i sistema koje proizvodi „ZAO Promservis“.

U svim preduzećima holdinga „ZAO Promservis“ radi više od 200 radnika. U ovu grupu ulazi i veliki broj visokoobrazovanih stručnjaka od kojih čak petoro ima najviša akademska zvanja.

„ZAO Promservis“ učestvuje u realizaciji regionalnih projekata u domenu projektovanja sistema energetske efikasnosti i uštede energije. Pored toga, klijentima se obezbeđuje kompletna isporuka opreme, povoljni uslovi otplate, dug garantni period i redovno servisiranje van garantnog perioda.

„ZAO Promservis“ poseduje licence Gosstroja i Rostehnadzora za realizaciju velikog broja projekata koji se odnose na uštedu energenata, uključujući i ispitivanja, testiranja, merenja, računanja, montaže, demontaže, puštanje u rad, servisno i tehničko održavanje instrumenata i uređaja za izračunavanje utrošenog gasa. Pomoću naših mernih jedinica moguće je pouzdano obračunati utrošenu toplotnu i električnu energiju, potrošnju grejnih tela, sistema ventilacije i klimatizacije, sistema za kontrolu procesa i automatike, računarske tehnike i druge tehnološke opreme.

U sastav „ZAO Promservis“ ulazi i nezavisna laboratorija koja poseduje licencu Rostehnadzora za sprovođenje tehničke dijagnostike i stručno ispitivanje podizne opreme, viljuškara, liftova, kotlova, rezervoara pod pritiskom, cevovoda za distribuciju vrele pare i tople vode i pogona u kojima se tretiraju opasne, zapaljive i toksične materije (hemijska i naftna industrija).

Od 2004. godine je uveden sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001-2001, registracioni broj TGA-ZM-09-99-00-063-07.

„ZAO Promservis“ je nagrađen brojnim priznanjima, poveljama i medaljama za svoje uspešno poslovanje, efikasna rešenja i inovativne tehnologije.

Prezentaciju „Zao Promservis“ na engleskom jeziku možete pogledati ovde.

 

 

Poslovna ponuda:

Preduzeće holding „ ZAO Promservis“ nudi klijentima kompletna rešenja u oblasti energetske efikasnosti i uštede energenata, počev od inicijalnih ispitivanja, isporuke i ugradnje opreme i instrumenata, preko redovnog održavanja i servisiranja.

» povratak na vrh strane