RUSIJA → SRBIJA: Izvoz poljoprivrednih proizvoda

Pozivamo Vas da učestvujete u Poslovnoj misiji ruskih kompanija-izvoznika poljoprivrednih proizvoda u Republiku Srbiju, koja će biti održana između 29. juna i 1. jula u Beogradu na lokaciji hotela Hyatt Regency.

U okviru Poslovne misije održaće se sajam, gde će više od 20 ruskih kompanija proizvođača konditorskih, mesnih, mlečnih proizvoda, pića, kao i proizvoda od ulja, žitarica i drugih poljoprivrednih industrija predstaviće svoje proizvode. U toku sajma održaće se b2b sastanci, gastronomske radionice sa degustacijom i prezentacijom proizvoda od vodećih ruskih kuvara.

Ceremoniji otvaranja prisustvovaće Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Branislav Nedimović, zamenik Ministra poljoprivrede Ruske Federacije Sergej Levin i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež. Takođe u okviru Poslovne misije održaće se plenarna sesija «Rusija – Srbija: perspektive razvoja uzajamne trgovine poljoprivrednim proizvodima» uz učešće Sergeja Levina, državnog sekretara Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Bogdana Igića, rukovodioca Federalnog centra «Agroeksport» Dmitrija Krasnova, predstavnika ruskih  industrijskih sindikata i udruženja.

Organizatori događaja su Ministarstvo poljoprivrede Ruske Federacije (https://mcx.gov.ru), Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije (http://www.minpolj.gov.rs), Federalni centar «Agroeksport» (Rusija) (https://aemcx.ru).

Potrebna je registracija da biste prisustvovali događaju.

Registracija, program događaja i katalog ruskih kompanija dostupni su na linku: https://aemcx.timepad.ru/event/1661811/

 

Kontakti:

Federalni centar «Agroeksport»
Tel.: +7 (911) 257-95-07, +7 (903) 022-17-78
E-mail: gr@aemcx.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija