Sojuzekspertiza

Sojuzekspertiza (SOEKS) je vodeća i najstarija nezavisna inspekcijska kompanija u Rusiji, koja na zahtev ruskih i stranih pravnih i fizičkih lica vrši ispitivanja i provere količine i kvaliteta izvozne i uvozne robe u Rusiji i inostranstvu.

SOEKS je jedina ruska kompanija koja je punopravni član Međunarodne Federacije Inspekcijskih Agencija (IFIA) i poseduje licencu Iranskog instituta standarda i industrijskih ispitivanja sa pravom sprovođenja inspekcije izvozno-uvozne robe. SOEKS takođe ima licencu Gosatomnadzora Rusije i Ministarstva transporta Ruske Federacije.

Koristeći dugogodišnje iskustvo iz oblasti ispitivanja i kontrole robe, kao i razvijenu strukturu holdinga koju čini 14 specijalizovanih odeljenja u Moskvi i preko 40 ćerki-firmi koje se nalaze u različitim gradovima, lukama i železničkim stanicama Rusije, SOEKS pruža klijentima široki spektar usluga kontrole količine i kvaliteta sirovinskih roba i materijala, robe široke potrošnje, industrijske opreme i druge robe.

Laboratorije SOEKS akreditovane su u sistemu GOST-R i opremljene su savremenim kontrolno-mernim instrumentima i opremom, usaglašenim sa međunarodnim standardima.

Osim gore navedenih aktivnosti, SOEKS vrši i:

 • sertifikaciju proizvoda i sistema obezbeđivanja kvaliteta proizvodnje robe u preduzećima, u skladu sa normama nacionalnih i međunarodnih standarda;
 • nezavisnu tehničku procenu projekata;
 • procenu nekretnina i nedovršene gradnje;
 • procenu mašina, opreme i transportnih sredstava;
 • sertifikaciju turističkih i hotelskih usluga;
 • procenu biznisa;
 • kompletnu proveru mogućnosti preduzeća da ispunjava uslove klijenata;
 • ispitivanje porekla proizvoda;
 • procenu barter ugovora;
 • procenu nivoa cene robe;
 • carinsko deklarisanje tovara.

Konsultanti i eksperti SOEKS-a vrše poslove razrade i uvođenja u proizvodni proces sistema obezbeđivanja kvaliteta proizvodnje u skladu sa normama međunarodnih standarda ISO, serije 9000 i 14000, kao i pripremu inženjersko-tehničkog osoblja.

Ekspertska mišljenja koja izdaje Sojuzekspertiza štite interese klijenata prilikom regulisanja sporova u raznim sudskim instancama.

 

Adresa: Ul. Iljinka, 5/2, 109012 Moskva
Istraživački centar: Ul. Malaja Dmitrovka 13/17, 125009 Moskva
Тelefon: +7 (495) 6605868
E-mail: order@soex.ru
Sajt: www.soex.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija