Gazpromneft Supply International, Beograd

Gazpromneft Supply International doo Beograd-Vračar
ul. Rudnička 14, Beograd – Vračar, Srbija
Tel: +381 64 8084 290
project_serbia@gazprom-neft.ru
https://gpn-si-sr.gazprom-neft.com//

 

Poslovna ponuda

Organizacija transporta i logistike

Saobraćaj predstavlja važan impuls za razvoj privrede. U Srbiji je saobraćaj prilično razvijen: u zemlji su prisutni drumski, železnički, vazdušni i vodeni saobraćaj. Ukupno u Srbiji aktivno posluje 7637 pravnih lica u saobraćajnoj delatnosti.

Najrasprostranjeniji je drumski saobraćaj. Putevi u Srbiji su u dobrom stanju.

Udeo prevoza železničkim saobraćajem i broj vagona stabilno opada tokom poslednjih godina u korist drumskog saobraćaja. Ovom vrstom transporta se uglavnom prevoze metalne rude i drugi proizvodi eksploatacije i razrade površinskih kopova. Ukupna dužina železnica u Srbiji iznosi 3808,7 kilometara.

Tokom poslednjih godina se beleži porast u teretnom avio-transportu do 2019. godine, uz pad u periodu 2019-2020. god. usled pandemije.

Kada je reč o rečnom transportu, od 2000. godine do danas se gotovo svake godine beleži porast u odnosu na prethodnu godinu, a ponekad se ovi procenti izražavaju dvocifrenim brojevima.

Skladišna logistika se razvija. Postoje otvorena, zatvorena i carinska skladišta. Najveći njihov broj je koncentrisan u rejonu Beograda, blizu aerodroma, u naseljima Ugrinovci, Dobanovci i Šimanovci. Svi međunarodni špediteri koji posluju u Srbiji imaju carinsku licencu i sopstveni logistički centar.

Dobar primer prisustva ruske logistike u Srbiji je „Gazpromneft Supply International”. Kompanija je osnovana na bazi pozitivnog iskustva realizacije međunarodnih projekata najveće logističke kompanije „Gaspromnjeft-Snabženije“ („Gapsromnjeft-Snabdevanje“), obe kompanije pripadaju holdingu JAD „Gasprom njeft“.

U Srbiji „Gazpromneft Supply International“ vrši drumski, železnički, vodeni i vazdušni teretni transport, pruža čitav kompleks usluga u oblasti skladišne logistike u svim tačkama sveta. Kompanija poseduje neophodne kompetencije, iskustvo i potvrde za pružanje celog kompleksa carinskih, špediterskih i logističkih usluga.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija