Pronađite partnera u Rusiji

TIK RF Vam pomaže da pronađete neophodne informacije i ocenite pouzdanost potencijalnih klijenata i partnera u Ruskoj Federaciji. Naš zadatak je da obezbedimo poslovnim krugovima pristup tačnim informacijama, neophodnim za ocenu pouzdanosti poslovnih partnera i klijenata. Informacije o ruskim kompanijama koje su sadržane u poslovnim podacima do nas dolaze iz federalnih baza podataka, unija kreditera i preduzimača i sadrže podatke o pravnom statusu, finansijskom stanju i drugim značajnim faktorima.

Trgovinsko-industrijska komora Ruske Federacije danas poseduje informacije o više od 4,7 miliona ruskih pravnih lica. Sadržaj informacija koje su uključene u poslovne podatke o ruskim kompanijama stalno se obnavlja, čime se obezbeđuje visok stepen usaglašenosti sa realnim stanjem stvari.

Koristeći informacije koje mi posedujemo, Vi ćete uspeti da:

  • Brzo i lako identifikujete partnere i klijente.
  • Proverite informacije koje su strane navele u poslovnoj komunikaciji.
  • Umanjite finansijske rizike.

Svi sadržani podaci su javni i mogu se, na zakonitoj osnovi, dostaviti bilo kojoj ruskoj ili stranoj kompaniji. Informacije se dostavljaju na ruskom ili engleskom jeziku. Ukoliko ste zainteresnovani za dole navedene usluge, molim Vas nas kontaktirajte.

  1. Dostavljanje poslovnih informacija o ruskim pravnim licima (sažet ili detaljan opis)
  2. Dostavljanje poslovnih informacija o stranim pravnim licima
  3. Pronalaženje stranih partnera iz određenih privrednih grana u Rusiji i drugim stranim državama
  4. Mišljenje eskperta i stručna procena likvidnosti ruskih i stranih kompanija
» povratak na vrh strane