Usluge sistema TIK RF za pravna lica

Departman za digitalni razvoj Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije (TIK RF) pruža pravnim licima najraznovrsnije usluge u oblasti informisanja i konsultacija. U nastavku su detaljno opisane usluge koje ovaj Departman nudi kako ruskim, tako i inostranim klijentima.

 1. Pronalaženje poslovnih partnera u Rusiji
  TIK RF Vam može dostaviti spiskove potencijalnih poslovnih partnera i klijenata na osnovu Vaših konkretnih zahteva. Spiskovi obuhvataju kompletne podatke za kontakt (telefoni, faks, elektronske adrese, vebsajtovi, imena osnivača i generalnih direktora) i kratak opis delatnosti svake kompanije.
 2. Pomoć u promociji kompanije na ruskom tržištu
  Možemo Vam pomoći u promociji preduzeća na ruskom tržištu i pripremi poslovne ponude za Vaše ruske partnere. U sklopu ove usluge možete dobiti i preporuke za marketinške aktivnosti, prevod promotivnog materijala i poslovne dokumentacije, a takođe možemo informisati potencijalne partnere i klijente u Rusiji o Vašim proizvodima i uslugama.
 3. Poslovni izveštaji o ruskim kompanijama
  TIK RF ima pristup zvaničnim registrima i bazama podataka ruskih kompanija i može proveriti pravni i finansijski status bilo kog privrednog subjekta koji posluje na teritoriji Ruske Federacije. Ovaj izveštaj sadrži podatke o registraciji, kao što su matični broj, PIB, zvanični podaci za kontakt, ime direktora. TIK RF može dostaviti i dodatnu knjigovodstvenu i finansijsku dokumentaciju o kompaniji koja Vam može biti od koristi prilikom povlačenja konkretnih poslovnih poteza.
 4. Poslovni izveštaji o inostranim kompanijama
  TIK RF ima mogućnost da obezbedi klijentima podrobne izveštaje o inostranim kompanijama. Izveštaj sadrži podatke o registraciji i podatke o vlasniku, istoriju kompanije, strukturu, finansijske izveštaje i druge relevantne informacije. Rejting kompanije na osnovu finansijskog stanja takođe može biti uključen u izveštaj (ukoliko je dostupan). Ove informacije se stalno ažuriraju i proveravaju.
 5. Carinske stope na uvoz/izvoz
  TIK RF daje pouzdane informacije o carinskim stopama koje se primenjuju na teritoriji Evroazijskog ekonomskog saveza za različite vrste robe (Harmonizovani sistem naziva i šifarskih oznaka robe).
 6. Instant marketinški izveštaji i tržišne cene
  Prema zahtevu klijenta, TIK RF može pripremiti marketinško istraživanje koji obuhvata aktuelne tržišne cene, izveštaje klijenata i potrošača o stanju u B2B i B2C sektorima za sve grane delatnosti.

Zahtevi za pružanje usluga se mogu slati putem informacionih resursa TIK RF ili posredstvom partnerskih organizacija sistema TIK RF. Nakon prijema zahteva, Departman za digitalni razvoj vrši njegovu obradu. Usluge se pružaju na ruskom i engleskom jeziku.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od navedenih usluga zahtev možete poslati Predstavniku  Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, g-dinu Vladimiru Grišinu, putem maila tpprf.rs@mts.rs ili Savetniku Predstavništva TIK RF, g-dinu Aleksandru Brankoviću, na mail kabinetsavetnika@tikrf.org.

Kontakt podaci centrale Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije u Mosvi:

Trgovinsko-industrijska komora Ruske Federacije
Uprava za digitalni razvoj i upravljanje projektima
Departmana za digitalni razvoj TIK RF
Ul. Iljinka br. 6/1, zgrada 1, Moskva 109012

Telefon: +7 (495) 6200021, 6200438
Faks: +7 (495) 6200244

Osobe za kontakt: Svetlana Barinova, Dmitrij Rižov
barinova@tpprf.ru, rdn@tpprf.ru

TIK RF

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Predstavnik Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije D. A. Moskovkin

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija