Usluge sistema TIK RF za strana pravna lica

Departman za razvoj usluga i internet servise TIK Rusije pruža najraznovrsnije poslovne informacije kako ruskim, tako i inostranim klijentima.

 1. Potraga za poslovnim partnerom u Rusiji
  TIK Rusije Vam može dostaviti spiskove potencijalnih poslovnih partnera i klijenata na osnovu Vaših konkretnih zahteva. Spiskovi obuhvataju kompletne podatke za kontakt (telefoni, faks, elektronske adrese, vebsajtovi, imena osnivača i generalnih direktora) i kratak opis delatnosti svake kompanije.
 2. Pomoć u promociji kompanije na ruskom tržištu
  Možemo Vam pomoći u promociji preduzeća na ruskom tržištu i pripremi poslovne ponude za Vaše ruske partnere. U sklopu ove usluge možete dobiti i preporuke za marketinške aktivnosti, prevod promotivnog materijala i poslovne dokumentacije.
 3. Poslovni izveštaji o ruskim kompanijama
  TIK Rusije ima pristup ka zvaničnim registrima i bazama podataka ruskih kompanija i može izdati izveštaj o pravnom i finansijskom statusu bilo kog privrednog subjekta koji posluje na teritoriji Ruske Federacije. Ovaj izveštaj sadrži registraske podatke, kao što su matični broj, PIB, ime direktora. TIK Rusije može dostaviti i dodatnu knjigovodstvenu i finansijsku dokumentaciju o kompaniji koja Vam može biti od koristi prilikom povlačenja konkretnih poslovnih poteza.
 4. Poslovni izveštaji o inostranim kompanijama
  TIK Rusije ima mogućnost da obezbedi klijentima podrobne izveštaje o inostranim kompanijama. Izveštaj sadrži registracione podatke i podatke o vlasniku, istoriju kompanije, strukturu, finansijske izveštaje i druge relevantne informacije. Rejting kompanije, takođe, može biti uključen u izveštaj (ukoliko je dostupan). Ove informacije se stalno ažuriraju.
 5. Carinske stope na uvoz/izvoz
  TIK Rusije daje pouzdane informacije o carinskim stopama koje se primenjuju na teritoriji Evroazijskog ekonomskog saveza.
 6. Instant marketinški izveštaji i tržišne cene
  Prema zahtevu klijenta, TIK Rusije može pripremiti izveštaje marketinških istraživanja koji sadrže aktuelne tržišne cene, stanje u B2B i B2C sektorima za sve grane delatnosti.

 

Trgovinsko-industrijske komora Ruske Federacije
Ul. Iljinka br. 6/1, zgrada 1, Moskva 109012
Departman za poslovne informacije i internet servise
Osobe za kontakt: Svetlana Barinova, Dmitrij Rižov

Telefon: +7 (495) 6200501, 6200438
Faks: +7 (495) 6200270
dict@tpprf.ru, barinova@tpprf.ru, rdn@tpprf.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Obraćanje Ambasadora Rusije u Srbiji A.V. Čepurina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija