Međunarodni trgovinski centar Moskva

Međunarodni trgovinski centar Moskva (MTC) je najveći višenamenski poslovni kompleks na teritoriji Ruske Federacije. On već 38 godina zauzima vodeće mesto u domenu kreiranja povoljne biznis klime u Rusiji i sa punim pravom ga možemo nazvati liderom u organizaciji i priređivanju manifestacija, aktivnosti i susreta značajnih figura ne samo ruskog, već i svetskog poslovnog miljea.

Tokom prve decenije rada, Međunarodni trgovinski centar Moskva (MTC) je postao model uspešnog spoja tradicija i inovacija, kombinacije najboljih zapadnih i domaćih poslovnih vrednosti i trendova.
Misija centra je da se stvore najbolji uslovi za razvoj i napredak ruske poslovne sredine i njenu integraciju u sistem međunarodne trgovine.

Međunarodni trgovinski centar Moskva (MTC) je član Asocijacije međunarodnih trgovinskih centara, koji objedinjuje oko 330 centara međunarodne trgovine i više od 750.000 kompanija u više od 100 zemalja sveta.
Međunarodni trgovinski centar Moskva (MTC) ulazi u sastav Međunarodnog udruženja kongresnih centara i Ruskog saveza sajmova i izložbi.

Jedinstveni kompleks Međunarodnog trgovinskog centra se nalazi u samom srcu prestonice Ruske Federacije – gradu Moskvi i prostire se na obali istoimene reke, zauzimajući površinu od 300.000 metara kvadratnih. U sklopu ovog centra se nalaze tri poslovna objekta, kongresni centar, poslovni hotel „Crowne Plaza Moscow WTC“ i aparthotel „Meždunarodnaja 2“. Pored osnovnih jedinica kompleksa tu su smešteni i hotelsko-ugostiteljski objekat „Eridan“ i „Sajuz“, kao i poslovni centar „Prominekspo“.

Međunarodni trgovinski centar Moskva (MTC) pruža usluge organizacije kongresa, sajmova, izložbi, banketa, smeštaja i ishrane, te nudi mogućnosti rentiranja stanova i kancelarija i održavanja obuka i konsaltinga. Pored svega navedenog, Međunarodni trgovinski centar Moskva (MTC) pruža i dopunske usluge poslovnim korisnicima.

Poslovanje Međunarodnog trgovinskog centra Moskva (MTC) je usklađeno sa svim svetskim standardima kvaliteta. Centar je ponosni dobitnik ne samo državnih nagrada, već i nagrada drugih nezavisnih organizacija za značajna dostignuća u oblasti kvaliteta.

Sa tim u vezi, u daljem tekstu Vam navodimo spisak značajnijih priznanja:

  • Nagrada Vlade Ruske Federacije za kvalitet
  • Nagrada „Russian Business Travel & MICE Award“ u nominaciji „Najbolji moskovski kongresni centar“
  • Međunarodna nagrada „World TravelAwards“ za najbolji biznis hotel u Rusiji
  • Nagrada portala TripAdvisor „Najbolji ruski hoteli luks klase“
  • Nagrade i odlične ocene mreže hotela IHG
  • Nagrada „Zvezda vodilja“ za istaknuti doprinos u razvoju turizma grada Moskve
  • Nagrada „The Moscow Times Awards“

wtc_logo_wtcmoscow

Adresa: Krasnopresnenskaja naberežnaja br. 12
Telefon: +7 (495) 2581212
Faks: +7 (499) 2531041
servinfo@wtcmoscow.ru
www.wtca.org

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija