Sajmovi i izložbe. Kongresna delatnost

Aktivnosti:

 • Koncipiranje dosledne strategije usavršavanja normativne i pravne baze izložbeno-sajamske delatnosti. Priprema nacrta normativnih pravnih akata.
 • Razvoj i usavršavanje regionalne infrastrukture za izložbeno-sajamsku i kongresnu delatnost.
 • Unapređenje sistema saradnje i koordinacije izložbeno-sajamske delatnosti regionalnih komora. Razrada metodoloških preporuka za izložbeno-sajamsku delatnost, obuka osoblja i edukacija učesnika izložbenih, sajamskih i kongresnih manifestacija i događaja.
 • Nadzor izložbene delatnosti. Davanje predloga za kreiranje efikasnog mehanizma koordinacije i podrške izložbeno-sajamskoj delatnosti.
 • Saradnja sa Interodeljenskom komisijom iz oblasti izložbeno-sajamske delatnosti, Međudržavnim savetom Zajednice nezavisnih država za izložbeno-sajamsku delatnost i Ruskim udruženjem izložbi i sajmova, međunarodnim udruženjima za organizaciju izložbi i sajmova.
 • Organizacija i održavanje specijalističkih kongresa, foruma i izložbi koja kao temu imaju prioritetna interesovanja TIK RF. Učešće TIK RF na vodećim ekonomskim forumima i sajmovima.
 • Organizacija i informaciona podrška vodećim sajamsko-izložbenim i kongresnim manifestacijama.
 • Organizacija i održavanje prezentacija na temu ekonomskog, privrednog i investicionog potencijala subjekata Ruske Federacije.
 • Posete predstavnika ruskih poslovnih krugova firmama i organizacijama u inostranstvu i prijem stranih delegacija.
 • Realizacija programa promocije ruskih brendova kako na domaćem, tako i na stranom tržištu i primena savremenih marketinških strategija.
 • Organizacija rada Odbora TIK RF za sajamsko-izložbenu delatnost i podrška proizvođačima i izvoznicima. Organizacija rada Odbora TIK RF za poslovanje u oblasti turizma i ugostiteljstva.

 

Kontakt:
Direktor departmana
Sergej Viktorovič Selivanov
Tel: +7 (495) 6200389
Faks: +7 (495) 6200251
dvya@tpprf.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija