Primorski kraj kao jedna od najperspektivnijih lokacija Rusije

Primorski kraj je jedna od najperspektivnijih i najinteresantnijih lokacija Ruske Federacije i pogodno tlo za razvoj novih poslovnih mogućnosti i privlačenje stranih i domaćih kompanija i preduzetnika. Bogato iskustvo u sferi međunarodne i međuregionalne saradnje kako u privredi, tako i u socijalnim pitanjima, predstavlja čvrstu osnovu za stvaranje povoljne investicione klime i priliv stranog kapitala.

Primorski kraj je usmeren na aktivnu integraciju u Azijsko-Tihookeanski region i spremno koristi prednosti koje mu je omogućio status predsedavajućeg na ATES-2012 radi učvršćivanja ekonomskog statusa Ruske Federacije i njenih subjekata. Priprema za samit ATES je obezbedila Primorskom kraju dobre startne pozicije, na čijim osnovama je neophodno nastaviti razvoj privrede.

Jedan od glavnih zadataka današnjice je unapređenje investicione klime regiona. Ukupna vrednost projekata koji se u ovom trenutku nalaze u procesu realizacije na teritoriji pokrajine iznosi 2 triliona rubalja. Dati projekti su orijentisani na modernizaciju privrednih grana kao što su poljoprivreda, industrija prerade ribe i transport.

Budućnost Primorskog kraja je razvoj novih privrednih grana kao što su automobilska industrija, brodogradnja, naftna i hemijska industrija i avijacija.

U cilju uspostavljanja uspešne saradnje sa preduzećima iz Republike Srbije, Uprava Primorskog kraja je dostavila spisak privrednika koji su zainteresovani za izvoz dobara na područje Srbije i zapadnog Balkana. Spisak izvoznika možete preuzeti ovde.

Više informacija o Primorskom kraju možete pročitati na zvaničnom sajtu ovog regiona: www.primorsky.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija