Moskovski međunarodni forum i sajam ”Otvorene inovacije”

Obaveštavamo Vas da će se od 31. oktobra do 2. novembra u sajamskom izložbenom prostoru ”Krokus Ekspo” održati Moskovski međunarodni forum i sajam, posvećen pitanjima razvoja novih tehnologija pod nazivom ”Otvorene inovacije”.

Open-Inovations-PAGE

Forum i sajam ”Otvorene inovacije” predstavlja interaktivnu platformu, koja okuplja predstavnike organa vlasti, nauke i biznisa iz celog sveta, radi razmene informacija i iskustva u domenu tehnologija, finansijskih sistema i menadžmenta u oblasti inovacija. Uz zvaničnu podršku vlade RF, na Forumu će učestvovati sve relevantne institucije Rusije u sledećem sastavu: Vlada RF, ROSNANO, Vnešekonombank, RBK, Fond ”Skolkovo”, Agencija za stratešku inicijativu, Fond za pružanje podrške malim preduzećima u naučno-tehničkoj sferi i Trgovinsko-industrijska komora Ruske Federacije.

Uzimajući u obzir prošlogodišnje rezultate ove manifestacije, možemo istaći da je na Forumu ”Open Innovations Expo 2012” učestvovalo oko 5.000 učesnika a sajam posetilo više od 10.000 ljudi. Predstavnici poslovnog sveta, državnih organa i naučnih krugova iz 39 zemalja sveta su razmatrali svetske trendove u sferi inovacija, puteve modernizacije privrede RF i planove za dalji tehnološki razvoj savremenog društva.

Osnovni zadatak Foruma je unapređenje konkurentnosti inovacionih projekata na svetskom nivou i proširivanje saradnje između segmenata biznisa, nauke i vlasti na polju uvođenja novih tehnologija.

Detaljniju informaciju o pravilima i programu učešća možete pročitati u priloženim zvaničnim dokumentima na engleskom jeziku:

  1. ”Open Innovations” Forum and Exhibition
  2. “Open Innovations” Expo 2013 Concept
  3. Participation packages
  4. Sponsorship

Za više informacija možete se obratiti Odboru za organizaciju foruma:

Kontakt osoba: Olga Kuzmina
Tel: +7 (495) 6600668 lok. 4047
Fax: +7 (495) 6648399
o.kuzmina@forinnovations.org
www.forinnovations.org

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija