VII Međunarodni forum ”5pEXPO-2013”

Od 6. do 8. juna tekuće godine, na teritoriji Centralnog sajamskog kompleksa ”Ekspocentar” (Moskva) održaće se VII Međunarodni Forum posvećen segmentu organizacije sajamskih manifestacija i srodnih dešavanja pod nazivom ”5pEXPO-2013” (Place, Product, Price, Promotion, Partnership).

5pEXPO-PAGE

Ono što ovaj Forum čini posebnim i izuzetno cenjenim na svetskom nivou je priznanje ”Međunarodne unije sajmova” i dodeljen znak UFI.

Manifestacija se organizuje pod pokroviteljstvom Trgovinsko-industrijske komora Ruske Federacije i ”Ekspocentra” uz punu podršku Saveta Federacije Federalne skupštine RF i Ruskog udruženja za organizaciju izložbi i sajmova.

Program Foruma obuhvata detaljno upoznavanje sa brzo rastućim i perspektivnim biznisom organizacije sajmova u Moskvi, Sankt Peterburgu, Jekaterinburgu i drugim velikim ekonomskim i industrijskim centrima Rusije. U planu su prezentacije Međunarodnih sajmova EXPO i održavanje poslovnih seminara na temu marketinga, informacionih tehnologija i tehničkih novina.

Planom sajma se predviđa i izložba salonskog tipa, na kojoj će učestvovati renomirane firme za organizaciju sajamskih manifestacija. Takođe, na izložbi će se predstaviti razne kompanije iz domena marketing industrije, koje pružaju široki spektar reklamnih usluga.

Za učesnike Foruma će specijalno biti organizovan konkurs projekata dizajnera pod nazivom ”EXPOdesign 2013”.

Organizatori ovim putem pozivaju sve zainteresovane institucije i kompanije iz segmenta organizacije sajamskih manifestacija i propratnih marketinških aktivnosti da se prijave i učestvuju na Forumu.

Detaljniju informaciju o navedenom dešavanju možete pročitati na sajtu www.5p-expo.ru. Za više informacija možete se obratite se i kontakt osobi iz organizacije foruma, S.L.Malinovskaja na telefon +7(499)7952968 i e-mail: malinov@expocentr.ru.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija