Otvorena prva filijala Sberbankа u Srbiji

Na Novom Beogradu je 19. juna svečano otvorena prva rebrendirana filijala najveće ruske banke Sberbank.

Mark Arnold, predsednik Upravnog odbora Sberbank Evropa, gospođa Gordana Matić i gospodin Danilo Đurović, članovi Izvršnog odbora Sberbank Srbija, su svečanim presecanjem vrpce ozvaničili otvaranje novobeogradske filijale Sberbanka.

Predsednik Sberbank Srbija, gospodin Valerij Ovsjanikov, je izavio da Sberbank kao najveća ruska banka unosi novu filozofiju poslovanja u bankarski sektor Srbije i da je njen primarni cilj da postane lider na bankarskom tržištu.

„Nakon akvizicije Volksbanka u februaru prošle godine, pokrenuli smo značajan proces transformacije celokupnog imidža. Počevši sa ovom ekspoziturom koja je u potpunosti usklađena sa Sberbank standardima, u periodu koji je pred nama planiramo da završimo proces rebrendiranja svih ekspozitura u Srbiji. Idealna kombinacija stručnosti i predusretljivosti naših zaposlenih čini Sberbank Srbija jedinstvenim bankarskim partnerom u građenju stabilne saradnje sa preduzećima u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država. U 2012. godini smo podržali izvoz srpske robe u Rusiju (sektor poljoprivrede)  i nastavićemo da pružamo sistemsku podršku izvoznicima i uvoznicima u Srbiji koji posluju sa Rusijom“, istakao je gospodin Ovsjanikov.

Mark Arnold je naglasio da će Sberbank nastaviti sa aktivnostima rebrendiranja i da će ih uspešno okončati u narednih nekoliko meseci. “Sberbank Rusija se nalazi na spisku vodećih banaka u Evropi, a Sberbank Srbija je deo jedne od najbrže rastućih bankarskih institucija na svetu sa stabilnom finansijskom potporom​​, velikim iskustvom i znanjem i stručnim i kreativnim zaposlenima. Takođe, treba imati u vidu i 344 milijarda evra ukupnog kapitala, tako da je Sberbank u stanju da usluži više od 107 miliona klijenata širom sveta, kako bi se obogatilo društvo u kojem poslujemo i stimulisao razvoj lokalnih ekonomija.”

 

Izvor: Sberbank Srbija

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija