EURO-ASIA EXPO 2013

Trgovinsko-industrijska komora Republike Tatarstan poziva sve zainteresovane da učestvuju na ruskom međunarodnom sajmu izložbenog tipa pod nazivom EURO-ASIA EXPO 2013, koji će se održati u periodu od 3-6. oktobra tekuće godine u Kazanju (Republika Tatarstan, Ruska Federacija).

Učesnicima će se na ovoj manifestaciji pružiti jedinstvena prilika da uspostave saradnju na međunarodnom nivou sa raznim kompanijama iz Evrope, Azije i Zajednice nezavisnih država. Poslednja dostignuća i inovacije na polju proizvodnje aparata za domaćinstvo i robe široke potrošnje su samo neke od zanimljivih tema koje će biti razmatrane na ovogodišnjem sajmu.

EURO-ASIA EXPO 2013 će odigrati važnu ulogu u pospešivanju privrede regiona, realizaciji raznih ivesticionih projekata i unapređenju međunarodne trgovine između Evrope, Azije i Rusije.

Za dodatne informacije o samom događaju možete se obratiti Odseku za organizaciona pitanja Trgovinsko-industrijske komore Republike Tatarstan putem telefona + 7 (43) 2369900, 2365415.

Detaljnu informaciju o programu dešavanja sajma EURO-ASIA EXPO 2013 možete pročitati na zvaničnoj internet-prezentaciji sajma www.euroasiarussia.com.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija