Sajmovi „CJF Dečija moda“ i „Svet detinjstva“

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će se u periodu od 24-27. septembra, u Centralnom sajamskom kompleksu (Moskva), održati dva sajma od međunarodnog značaj posvećena igračkama, opremi i modi za najmlađe.

Na eminentnim sajmovima „CJF Dečija moda“ i „Svet detinjstva“ biće predstavljeni široj javnosti najuticajniji ruski brendovi u oblasti proizvodnje dečije odeće, kozmetike i asesoara.

Svim zainteresovanim posetiocima će se prezentovani aktuelni modni trendovi i inovacije na polju odevanja, vaspitanja, nege mališana. Zahvaljujući posebnom doprinosu koji će pružiti prestižne marketinške agencije i udruženja, za izlagače će biti organizovani uskospecijalizovani seminari i konferencije u svrhu produbljivanja znanja i sticanja novih iskustava radi unapređenja poslovanja na tržištu robe i usluga namenjenim najmlađim članovima populacije.

Da bi se u učesnicima sajma probudio takmičarski duh i želja za usavršavanjem, organizatori su najavili i specijalni konkurs sa temom ”Najbolja internet-prodavnica”.

Delaljnu informaciju o sajmovima možete naći na sajtovima www.cjf-expo.ru i www.mirdetstva.ru.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija