Sajam elekronike RADEL

Ne propustite dvanaesti specijalizovani sajam elektronskih komponenata, materijala, opreme poslednje tehnologije i usluga u oblasti telekomunikacija i elektronike – „Radel“, a u skladu sa dugogodišnjom tradicijom, Sankt Peterburg će istupiti kao domaćin sajma u periodu od 30.10. do 01.11. (Peterburška koncertna hala).

Iz godine u godinu, na ovom međunarodnom događaju, prezentuju se najnovija dostignuća ruskih i stranih proizvođača elektronske opreme i uređaja i inovativnih rešenja u oblasti telekomunikacija.

Sajam „Radel“ okuplja brojne stručnjake i naučnike, privlači veliki broj stalnih učesnika i predstavlja stabilnu osnovu za uspostavljanje kontakata između privrednika. Tematika i postavke su svake godine aktuelni i posvećeni savremenim tendencijama u navedenim segmentima industrije.

U okviru ovog dešavanja se planira i održavanje seminara posvećenih tehnologijama budućnosti, inovacijama na polju elektronike i telekomunikacija i radionice na kojima će učesnici imati prilike da se upoznaju sa najnovijim otkrićima i izumima.

Više informacija o sajmu možete naći na zvaničnom sajtu www.farexpo.ru.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija