Energetika Urala 2013

Baškirska kompanija za organizaciju sajmova će i ove godine u periodu od 22. do 25. oktobra u prestonici Republike Baškortostan, gradu Ufi, organizovati devetnaesti specijalizovani Forum posvećen pitanjima energetike i energetske efikasnosti, uz podršku Ministarstva finasnsija Ruske Federacije, Ministarstva za industrijsku i inovacionu politiku Ruske Federacije i ostalih relevantnih institucija.

U okviru ovog Foruma održače se i specijalni sajmovi pod nazivom ”Energetika Urala. Energetska efikasnost“ i ”Kablovi. Žice. Armatura“, na kojima će javnosti biti prezentovani proizvodi i usluge renomiranih ruskih kompanija iz oblasti energetike.

Učešće i prisustvo velikog broja predstavnika značajnih stranih institucija, stručnjaka i naučnika uzdiže ovu manifestaciju na međunarodni nivo i pruža posetiocima mogućnost za sticanje kvalitetnog znanja, iskustva i kontakata.

Sajamski program uključuje održavanje plenarne sednice „Inovacije kao uslov za razvoj energetike u Rusiji“, na kojoj će biti prezentovane poslednje tehnologije i novine u ovoj oblasti i konkurs „ Najbolje tehnologije, oprema, proizvodi i naučni projekti“ u kome će učestvovati zainteresovane kompanije i pojedinci.

Za više informacija posetite zvanični sajt Foruma www.energobvk.ru.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija