PRODEKSPO 2014

„Prodekspo 2014“ predstavlja najveći međunarodni forum u Rusiji i istočnoj Evropi i i izuzetno značajan poslovni događaj u oblasti proizvodnje i plasmana robe široke potrošnje.

U toku dugog veka svog postojanja, projekat „Prodekspo 2014“ odigrao je važnu ulogu u procesu formiranja i razvoja ruskog tržišta hrane i pića, te je u velikoj meri uticao i na pravac razvoja ruske prehrambene industrije.

„Prodeskpo 2014“ predstavlja idealnu priliku za promociju ključnih nacionalnih projekata, usmerenih na poboljšanje kvaliteta života ruskih potrošača. Ruska javnost se na ovaj način upoznaje sa vrhunskim prehrambenim proizvodima industrije hrane i pića.

PE2014

„Prodekspo 2014“ održaće se ove godine na teritoriji Centralnog sajamskog kompleksa „Ekspocentar“ u Moskvi (10 – 14. februar ).

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da posete sajam, dobiju nove ideje, uspostave kontakt sa potencijalnim partnerima i pronađu najbolje rešenje za unapređenje svog poslovanja.

„Prodekspo 2014“ će se održati pod patronatom Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije i Uprave grada Moskve. Poseban doprinos organizaciji sajma pružiće Ministarstvo poljoprivrede Ruske Federacije.

Više informacija  možete pročitati na zvaničnom sajtu sajma „Prodeskpo 2014“.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija