Poziv na konferenciju „Asteroidi i komete. Ekološke posledice“

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na II Međunarodnu konferenciju pod radnim nazivom „Asteroidi i komete. Krupna kosmička tela koja su pala na planetu Zemlju, ekološke posledice i rezultati ispitivanja meterorita“ koja će se održati u periodu od 22-23. maja 2014. godine na teritoriji Čebarkuljskog gradskog okruga.

Podsećanja radi, u februaru prošle godine jedan meteorit je pao upravo u jezero Čebarkulj, a tim naučnika je već u oktobru izvadio njegov fragment težine 600 kilograma.

Diskusija na temu najnovijih rezultata ispitivanja fragmenata meteorita, ekoloških posledica i problema narastajuće opasnosti od pada kometa i asteroida predstavljaće sadržaj i cilj ovogodišnje konferencije.

Uz podršku i aktivno učešće Trgovinsko-industrijske komore Miaskog gradskog okruga za učesnike konferencije biće organizovane posete muzeju „Meteorit“ i specijalne radionice na kojima će se ispitivati i proučavati fragmenti meterorita.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite do 25. marta 2014. godine pozivom na telefon + 7 (3513) 557319, ili prijavom koju možete poslati na meteorit.ch@gmail.com.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija