Seminar: Sertifikacija proizvoda namenjena izvozu u RF

Privredna komora Srbije organizuje 10. aprila 2014. godine, u prostorijama PKS (Resavska 13-15, sala 1 u prizemlju) sa početkom u 11 časova, seminar na temu sertifikacije proizvoda namenjenih izvozu na tržište Ruske Federacije.

Program seminara obuhvatiće pregled: tehničkih propisa za prehrambene proizvode u pogledu deklarisanja i ispravnosti koji važe na teritoriji Carinske Unije, Rusije, Belorusije i Kazahstana; zahteva koje se odnose na bezbednost proizvoda u industriji nameštaja; najnoviih izmena zakona Ruske Federacije o uvozu i izvozu; preporuka za pravilno popunjavanje dokumentacije; uslova za dobijanje sertifikata i deklaracija usklađenosti kvaliteta prehrambenih proozvoda, proizvoda namenjenih deci, elektroopreme i ostale robe koja podleže uvozu u Rusku Federaciju.

Ovim putem pozivamo Vas da uzmete učešće na seminaru i da sa ruskim stručnjacima u direktnim razgovorima razmotrite pitanja i probleme koji se odnose na dobijanje neophodne izvozne dokumentacije.

Potvrdu o učešću možete preuzeti ovde.

Uredno popunjenu potvrdu potrebno je dostaviti do 2. aprila 2014. godine samostalnom savetniku Odbora za EOI – Snežani Ćirić-Pribićević na sledeću elektronsku adresu: snezana.ciric@pks.rs.

Izvor: Privredna komora Srbije

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija