Kursko Korenska izložba 2017

Obaveštavamo sve zainteresovane posetioce i potencijalne učesnike da će se u periodu od 15. do 18. juna tekuće godine u mestu Svoboda (Zolotuhinski rejon, grad Kursk, Ruska Federacija) održati
XVII Međunarodna izložba različitih proizvoda lokalnih proizvođača i VI Srednjeruski privredni forum.

Kursko Korenska izložba danas predstavlja poslovni događaj sa mnogovekovnom tradicijom na kome se okupljaju privrednici iz svih grana industrije i razmenjuju svoje iskustvo, dok se posetiocima i učesnicima pruža prilika da steknu uvid u inovacije i novine iz sveta nauke i savremenog poslovanja.

Izložba i forum će biti organizovani uz podržku rukovodstva Centralnog federalnog okruga i profilnih ministrarstava Ruske Federacije.

U okviru izložbe i sajma sprovešće se u delo i veoma bogat poslovni program koji će obuhvatiti tematske okrugle stolove, prezentacije najaktuelnijih i najperspektivnijih investicionih projekata regiona CFO, poslovne pregovore, zaključivanje ugovora i sporazuma o saradnji u raznim privrednim granama.

Na Kursko Korenskoj izložbi biće zastupljeni proizvodi, usluge i projekti iz različitih privrednih grana, kao što su: rudarska, elektrotehnička, hemijska, petrohemijska, laka, prehrambena i prerađivačka industrija, mašinogradnja, transport i logistika, građevinarstvo, poljoprivreda, bankarstvo i osiguravajuće kuće, obrazovanje i nauka, narodne rukotvorine i zanati.

Tokom rada Kursko Korenske izložbe, 16. juna 2017. godine održaće se i Srednjeruski privredni forum čija tema glasi „Savremena privreda u digitalnom prostoru“.

Program foruma sadrži izložbu inovacionih projekata mladih naučnika, okrugli sto posvećen pitanjima razvoja malih i srednijh preduzeća, uz podršku Ministarstva za ekonomski razvoj Ruske Federacije, i konkurs investicionih projekata.

Kontakt:
Uprava Kurske oblasti, Odeljenje za razvoj spoljnih odnosa
Tel/faks: +7 (4712) 701113
305002@mail.ru

Odbor za privredu i razvoj Kurske oblasti
Tel/faks: +7 (4712) 702507
infr.econom@rkursk.ru

Zvanični sajt manifestacije:
www.kurskyarmarka.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Obraćanje Ambasadora Rusije u Srbiji A.V. Čepurina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija