„Lekoviti, profilaktički i funkcionalni pekarski proizvodi – Hleb je zdravlje“

U periodu od 27. do 28. septembra 2018. godine u Stavropolju održava se Međunarodni kongres „Lekoviti, profilaktički i funkcionalni pekarski proizvodi – Hleb je zdravlje“.
Organizatori manifestacije su Unija pekara i konditera Ruske Federacije (ROSPiK) i Međunarodni savez pekara i konditera (UIBC).

Manifestacija će se održati uz podršku Saveta Federacije RF, Državne dume RF, Ruske akademije nauka, Javne komore Ruske Federacije, Stubova Rusije, Poslovne Rusije i drugih profilnih saveza i udruženja.

Specijalnu podršku događaju će pružiti Svetska organizacija za zdravstvenu zaštitu (VOZ) i Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO).

Danas se smatra da na zdravlje utiče čitav niz društveno-ekonomskih, kulturoloških faktora, te faktora spoljne sredine i tipa ličnosti. Kada govorimo o robi široke potrošnje, preferencije konzumenata su naklonjenije prema proizvodima makrobiotike. Kupci su počeli da pažljivije biraju prehrambene proizvode. U moru velike ponude na prvom mestu se izdvajaju oni proizvodi koji sadrže zdrave sastojke.

Međutim, nivo informisanosti populacije o sastavu proizvoda je veoma nizak. Međunarodni kongres „Lekoviti, preventivni i fukncionalni pekarski proizvodi je usmeren na informisanje širokog auditorijuma o zdravoj hrani, pre svega, među pekarskim proizvodima – hlebu, pecivima, slatkišima.

Više informacija o manifestaciji možete pročitati na sajtu: www.breadbusiness.ru

Osoba za kontakt:
T.V. Nesvetajeva
Tel: + 7 (495) 7555035
nesvetaeva@rospik.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija