RosBuild-2019 u sajamskom kompleksu „Ekspocentar“

U sajamskom kompleksu „Ekspocentar“ u Moskvi od 2. do 5. aprila će biti održan sajam „RosBuild-2019“ (www.rosbuild-expo.ru), novi međunarodni projekat, koji za cilj ima da na ruskom tržištu predstavi proizvode iz svih segmenata građevinske industrije.

Događaj se organizuje uz podršku Trgovinsko-industrijske komore RF, Ruskog saveza građevinara, Saveza projektanata Rusije, Udruženja preduzeća za proizvodnju nameštaja i preradu drveta Rusije i Saveza arhitekata Rusije.

Sajam „RosBuild-2019“ će se održati u okviru Ruske nedelje građevinarstva – niza sajamskih i kongresnih dešavanja posvećenih građevinskoj industriji. Događaj će obuhvatiti širok spektar tema: od izgradnje drvenih kuća i građevinskih materijala do rešenja za enterijere, „pametnih kuća“ i novih dizajnerskih trendova, a predviđen je i bogat prateći poslovni program.

Interesovanje za sajam do sada su izrazile trgovinske kompanije i proizvodna preduzeća, specijalisti nabavke iz državnih i gradskih ustanova, firme koje se bave izgradnjom i renoviranjem objekata, preduzeća iz oblasti komunalne privrede, developeri, arhitekte, projektanti, dizajneri, predstavnici državnih organa.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija