Svetski pekarski forum „Hleb je svet“, Kaluška oblast

Od 19. do 22. septembra 2019. godine u Kaluškoj oblasti u Rusiji održava se Svetski pekarski forum „Hleb je svet“ (rus. «Хлеб – это мир»). Manifestecija će biti održana u park-muzeju „Etnomir“.

Organizatori foruma su Unija pekara i konditera Ruske Federacije (ROSPiK) i Međunarodni savez pekara i konditera (UIBC).

U okviru manifestacije će biti održan Kongres Međunarodnog saveza pekara i konditera (UIBC), koji broji oko 40 članova – nacionalnih udruženja pekara.

Forum predstavlja platformu za uspostavljanje i održavanje kontakta, razmenu informacija i najboljih praksi među stručnjacima i predstavnicima iz oblasti pekarske industrije.

Očekuje se učešće predstavnika pekarskih zajednica iz više od 60 zemalja, među kojima će biti stručnjaci iz oblasti pekarske industrije, kao i proizvođači sirovina, sastojaka i opreme za pekarstvo i poslastičarstvo.

U okviru poslovnog programa ove manifestacije predviđeno je održavanje seminara, konferencija, okruglih stolova, B2B susreta, radionica, takmičenje pekara – Otvoreni kup Rusije u pečenju hleba, izložbe i drugi događaji.

Forum će medijski ispratiti oko 250 najvećih ruskih i inostranih medijskih kuća.

Više informacija o manifestaciji možete pročitati na sajtu: www.breadbusiness.ru

 

Osoba za kontakt:
Jelena Biserova, potpredsednik Ruske unije pekara i konditera
+7 903 7298479
elenaida-57@mail.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija