„Ruski međunarodni energetski forum“ u Sankt Peterburgu

„Ruski međunarodni energetski forum“ je događaj sajamsko-kongresnog tipa koji svake godine okuplja vodeće stručnjake iz oblasti energetike. Ove godine forum će biti održan u periodu od 25. do 28. juna u kongresno-izložbenom centru „EXPOFORUM“ u Sankt Peterburgu.

Cilj ovog značajnog međunarodnog događaja je stvaranje platforme za dijalog između korporacija koje posluju u oblasti energetike, državnih organa i naučne zajednice.

Kongresni program će obuhvatiti više desetina događaja različitog formata – od plenarnih zasedanja i konferencija do okruglih stolova, dok će u okviru sajamskog programa biti održan 26. međunarodni specijalizovani sajam „Energetika i elektrotehnika“.

Osnovne teme Ruskog međunarodnog energetskog foruma su: termotehnika, rasveta, elektrotehnički uređaji, nuklearna energetika, obnovljivi izvori energije, automatizovani sistemi upravljanja tehnološkim procesima, mašinogradnja, energetika, bezbednost energetskih postrojenja, tehnologije i oprema za uštedu energije i energetsku efikasnost i sl.

Očekuje se da će i ove, kao i prethnodnih godina, na forumu prisustvovati više stotina izlagača i preko 8500 posetilaca iz različitih regiona Rusije i drugih zemalja.

Više informacija o Ruskom međunarodnom energetskom forumu možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja ili u prezentaciji.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija