„Ekspocentar” – ključ vašeg uspeha

Vodeći ruski sajamski kompleks „Ekspocentar“ u 2019. godini slavi šezdeset godina poslovanja.

Prateći istoriju „Ekspocentra“ može se proučavati istorija nastanka i razvoja sajamske delatnosti u ovoj zemlji. „Ekspocentar“ je osnovan na inicijativu Trgovinsko-industrijske komore SSSR, koja se bavila organizacijom sajmova i izložbi u zemlji i inostranstvu. Ovaj kompleks danas zauzima poziciju vodećeg organizatora sajmova za glavne privredne grane Rusije i drugih zemalja.

Zahvaljujući poslovanju „Ekspocentra“, ruska sajamska industrija je postala deo međunarodne sajamske zajednice kada je 1975. godine postala članica Međunarodne unije sajmova (UFI). Dvadeset tri međunarodna specijalizovana sajma „Ekspocentra“ imaju oznake ove autoritetne organizacije.

Centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je takođe član Međunarodne asocijacije za kongrese i konferencije (ICCA), Udruženja vodećih evropskih sajamskih centara (EMECA) i drugih vodećih svetskih udruženja sajamsko-kongresne industrije.

„Ekspocentar“ je suvereni lider sajamske delatnosti u Rusiji, koji aktivno implementira savremene sajamske tehnologije i usluge, a takođe je jedan od osnivača Ruskog saveza izložbi i sajmova (RSIS).

Svake godine se u „Ekspocentru“ organizuje više od 100 sajmova i 1000 kongresnih događaja, na kojima učestvuju najznačajniji predstavnici različitih privrednih grana iz Rusije i 130 zemalja sveta.

U inostranstvu „Ekspocentar“ organizuje desetine sajmova i prezentacija na kojima učestvuju ruske kompanije.

„Ekspocentar“ ostaje najbolja platforma za inovacije i mogućnosti, koja otvara vrata uspeha svojim poslovnim partnerima!

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija