SOEKS – Planirate da razvijate poslovanje u Rusiji?

Sojuzekspertiza (SOEKS) je vodeća i najstarija nezavisna inspekcijska kompanija u Rusiji, koja na zahtev ruskih i stranih pravnih i fizičkih lica vrši ispitivanja i provere količine i kvaliteta izvozne i uvozne robe u Rusiji i inostranstvu. SOEKS je kćerka kompanija Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, glavna inspekcijska i metodološka organizacija u sistemu TIK.

Koristeći dugogodišnje iskustvo iz oblasti ispitivanja i kontrole robe, kao i razvijenu strukturu holdinga koju čini 14 specijalizovanih odeljenja u Moskvi i preko 40 kćerki-firmi koje se nalaze u različitim gradovima, lukama i železničkim stanicama Rusije, SOEKS pruža klijentima širok spektar usluga kontrole količine i kvaliteta sirovinskih roba i materijala, robe široke potrošnje, industrijske opreme i druge robe.

U osnovne usluge SOEKS-a u međunarodnom modelu TIC (testing, inspection, certification) spadaju:

  • LABORATORIJSKA ISPITIVANJA
  • REGISTRACIJA I PRIBAVLJANJE DEKLARACIJE O USKLAĐENOSTI MEDICINSKIH SREDSTAVA
  • POTVRĐIVANJE USKLAĐENOSTI SA RUSKIM I MEĐUNARODNIM STANDARDIMA I NORMAMA
  • ISPITIVANJA, REVIZIJA, PROCENA, KONSALTING
  • INSPEKCIJA (U RUSIJI I U INOSTRANSTVU)
  • SUDSKE EKSPERTIZE.

Ukoliko planirate da razvijate poslovanje u Rusiji, saradnja sa organizacijom SOEKS može pomoći da pribavite svu potrebnu dokumentaciju i obavite neophodne procedure, što će dovesti do veće efikasnosti vašeg poslovanja na novom tržištu. U slučaju da želite da plasirate robu na rusko tržište, Sojuzekspertiza može obaviti ispitivanja i inspekcije robe ili opreme koju planirate da izvozite. Ovo je neophodno da biste dobili potrebne dozvole i sertifikate o usklađenosti sa standardima Ruske Federacije. Pošto se procedure za izvoz razlikuju u zavisnosti od vrste proizvoda ili usluga, možete stupiti u kontakt sa stručnjacima SOEKS-a, koji, između ostalog, nude i usluge konsaltinga.

U ovoj brošuri možete pronaći prezentaciju usluga, namenjenih kompanijama koje planiraju razvoj poslovanja u Rusiji.

Sa celokupnim portfoliom usluga Sojuzekspertize, kao i detaljnim informacijama o organizaciji, možete se upoznati na ovoj stranici.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija