Specijalizovani sajam „REKLAMA-2019“ u Ekspocentru Moskva

Obaveštavam Vas da će u sajamskom kompleksu „Ekspocentar“ u Moskvi od 21. do 24. oktobra biti održan specijalizovani sajam „REKLAMA-2019“ (www.reklama-expo.ru) – međunarodna manifestacija, koja za cilj ima da na ruskom tržištu predstavi usluge i tehnologije u oblasti reklame, oglašavanja i marketinga.

Događaj se organizuje uz podršku Trgovinsko-industrijske komore RF, Udruženja agencija za komunikaciju, Međunarodnog neprofitnog udruženja firmi iz oblasti reklama i suvenira, kao i drugih stručnih udruženja.

Na Međunarodnom specijalizovanom sajmu „REKLAMA“ mnogobrojne kompanije iz celog sveta izlažu svoje proizvode, usluge i tehnologije, a pored toga se organizuju prateći događaji, kao što su okrugli stolovi, forumi, seminari, i sl.

Interesovanje za manifestaciju „REKLAMA-2019“ do sada su izrazile mnogobrojne kompanije koje se bave izradom reklama različitog formata, distribucijom materijala za štampanje, marketinške agencije, štamparije, proizvođači opreme i tehnologija koje se koriste u reklamiranju (display sistemi, štampači), grafički dizajneri, specijalisti nabavke iz državnih i gradskih ustanova, predstavnici državnih organa.

Zbog svega navedenog sajam „REKLAMA-2019“ predstavlja odličnu mogućnost za uspostavljanje saradnje sa kompanijama iz Rusije i drugih zemalja sveta.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija