Dolazak poslovne delegacije Samarske oblasti u posetu Srbiji

27-30. novembar 2019. – Beograd, Kraljevo, Novi Pazar

U okviru posete privredne delegacije Samarske oblasti Srbiji, koja će trajati od 27. do 30. novembra 2019. godine, biće organizovani Poslovni forum, susreti i bilateralni razgovori privrednika u Beogradu, Kraljevu i Novom Pazaru.

Poslovni forum će biti održan 28.11.2019. u Beogradu, u SAINT TEN Hotelu, Svetog Save 10, na Vračaru. Registracija učesnika počinje u 9:30, a zvanično otvaranje je zakazano za 10:00. Nakon toga će uslediti predstavljanje potencijala Samarske oblasti i njenih kompanija, kao i individualni pregovori ruskih i srpskih privrednika i „berza poslovnih kontakata“.

Za naredni dan – 29.11.2019. – predviđene su posete Kraljevu i Novom Pazaru, tokom kojih će članove delegacije Samarske oblasti primiti predstavnici gradskih uprava, a zakazani su i susreti sa privrednicima iz ovih gradova.

Delegaciju Samarske oblasti čine predstavnici 9 kompanija koje posluju u oblasti mašinske industrije (oprema za proizvodnju nafte i gasa, štamparske mašine, proizvodne linije), proizvodnje polufabrikata za nameštaj i stolariju (dekorativne PVC folije za obloge na vratima, nameštaju, prozorima), proizvodnje i ugradnje industrijskih uređaja i sistema za različite privredne grane (CO2 oprema, sistemi za preradu i dezinfekciju industrijskih otpadnih voda).

Predstavnici ruskih kompanija iskazali su interesovanje da radi uspostavljanja dugoročne saradnje stupe u kontakt sa srpskim kompanijama, institutima i organizacijama iz sledećih privrednih grana: poljoprivreda i proizvodnja prehrambenih proizvoda, štamparije, proizvodnja nameštaja i stolarije, metaloprerađivačka industrija, proizvodnja nafte i gasa i dr.

 

Kontakt podaci koordinatora:

Sergej Venijaminovič Sidorov +7 927 262 9305
Ana Matusovna Granovskaja +7 927 2002365

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija