Onlajn biznis misija – poziv za učešće

U cilju jačanja međunarodnih veza, kompanija „AzijaEkspert“ će zajedno sa „Ruskim izvoznim klubom“ organizovati onlajn sastanak putem video-konferencije 24.4.2020. u 12:00 (po moskovskom vremenu). Na sastanku će učestvovati predstavnici malih i srednjih preduzeća iz Ruske Federacije i predstavnici stranih trgovinskih lanaca, distributera, kao i potencijalnih kupaca ruskih proizvoda.

Glavni ciljevi ovog događaja su uspostavljanje kontakata, traženje inostranih partnera i proširenje prodajnih tržišta za ruske kompanije u uslovima pandemije Covid-19.

Strane kompanije će imati mogućnost da se upoznaju sa ruskim proizvodima, da podnesu zahtev za dobijanje uzoraka i da zadaju pitanja o proizvodima, kao i da dobiju kontakte proizvođača.

Link za onlajn sastanak će biti poslat kompanijama koje potvrde učešće.

Učešće je besplatno! Celokupnu organizaciju i rashode snose organizatori! Svakom učesniku će biti obezbeđen individualni pristup: na vaš zahtev ćemo organizovati onlajn sastanak sa stranim partnerom koji interesuje vašu kompaniju. Uzećemo u obzir sve moguće želje i predloge u vezi sa sastankom putem video-konferencije!

Ukoliko ste zainteresovani, molimo vas da se javite na adresu elektronske pošte export@g2r.ru ili na broj telefona: 8(800)700-25-44.

http://russianexport.club/ – Sajt „Ruskog izvoznog kluba“

https://g2r.biz/ – Sajt grupe kompanija „G2R“

https://g2r.ru/ – Sajt kompanije „AzijaEkspert“

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija