Virtuelni sajam „Drvno-industrijski kompleks Republike Komi. Pouzdano parternstvo“

Trgovinsko-industrijska komora Republike Komi vas poziva da posetite virtuelni sajam „Drvno-industrijski kompleks Republike Komi. Pouzdano parternstvo“, koji će se održati od 8. oktobra do 8. decembra 2020. godine na elektronskoj platformi Moskovske Trgovinsko-industrijske komore: https://b2b-market.world/exhibition/lesopromyshlennyy-kompleks-respubliki-komi/. Sve informacije će biti dostupne na dva jezika, ruskom i engleskom. Nakon završetka zvaničnog rada, sajam će na neograničen vremenski period biti prebačen na platformu „Biznis market“ sistema TIK RF, koja predstavlja poslovnu međunarodnu platformu za onlajn saradnju ruskih i inostranih privrednika.

Rad sajma tokom dva meseca će biti propraćen poslovnim programom koji će se održavati jednom nedeljno u režimu video-konferencija na platformi ZOOM (program će biti objavljen na platformi b2b virtuelnog sajma).

Na sajmu će učestvovati vodeća šumarska preduzeća Rusije i Republike Komi, kao i inostrani partneri. Izložba u okviru sajma će biti posvećena predstavljanju novih tehnologija pripreme drva, obrade drveta, izgradnje kuća od drveta, noviteta u oblasti mehanizacije i opreme za pripremu drva, softvera i digitalizacije u drvnoj industriji, kao i korišćenja otpada od drvne građe za biološko gorivo.

     Tematske jedinice:

 • priprema drva, obrada drveta, prerada otpada od rezanja drveta;
 • tehnologije i mehanička obrada drvne građe;
 • transport, čuvanje i pretovar drvnih proizvoda;
 • oprema, alat;
 • industrija celuloze i papira;
 • stolarski proizvodi, proizvodnja konstrukcija za vrata i prozore;
 • zaštita i obnova šuma;
 • ekologija i zaštita životne sredine;
 • bezbednost na radu i protivpožarna zaštita;
 • drvena arhitektura;
 • izgradnja kuća od drveta;
 • proizvodnja nameštaja i šperploča;
 • investicije i lizing, banke, konsalting.

Zadaci virtuelnog sajma su predstavljanje i prezentacija inovacionih i tehnoloških mogućnosti preduzeća drvno-industrijskog kompleksa Republike Komi potencijalnim parterima i investitorima.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF V.A. GRIŠINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF V.A. Grišina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija