Poslovni forum sa privrednicima Udmurtske Republike, Ruska Federacija – 24. maj, Privredna komora Srbije

Povodom posete privredne delegacije iz Rusije, Republika Udmurtija, Privredna komora Srbije organizuje privredni forum i poslovne susrete srpskih i ruskih kompanija, u ponedeljak 24. maj 2021. godine sa početkom u 09.30 časova (Privredna komora Srbije, Resavska 15, sala 2 u prizemlju).

Poslovni forum se održava u saradnji sa Administracijom Republike Udmurtije, Ruska Federacija. Udmurtija je razvijena industrijska i poljoprivredna regija na istoku Ruske nizije, na evropskom Uralu, u međurečju Kame i njene desne pritoke Vjatke. Na zapadu i severu, Udmurtska Republika se graniči sa Kirovskom regijom, na istoku – sa Permskom regijom, na jugoistoku – sa Republikom Baškortostan, na jugu i jugozapadu – sa Republikom Tatarstan. Industrija je vodeća grana privrede i čini više od 45 procenata bruto regionalnog proizvoda, vodeće grane industrije su metalurgija i mašinska industrija, namenska, drvna i poljoprivreda.

Privrednici iz Udmurtije su zainteresovani za uspostavljanje saradnje sa srpskim privrednim društvima, tako da su posle uvodnog dela predviđeni poslovni susreti i bilateralni razgovori srpskih i ruskih privrednika. Spisak privrednih subjekata iz Rusije i prijavni list, se nalaze  u nastavku. Program susreta će biti objavljen naknadno.

Spisak privrednih subjekata iz Rusije

Prijavni list

Pozivamo Vas da učestvujete u radu poslovnog foruma i B2B susretima srpskih i ruskih privrednika koji se održavaju u standardnom formatu uz poštovanje svih preventivnih epidemioloških mera. Molimo Vas da imate u vidu da je broj učesnika iz objektivnih razloga ograničen, i da je potrebno da potvrdu prisustva pisanim putem u word formatu (prijavni list) dostavite do četvrtka 20. maja 2021. godine putem mejla jelena.ivankovic@pks.rs.

Za dodatne informacije možete se obratiti Jeleni Ivanković 011 4149 614.

 

Izvor: Privredna komora Srbije

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija