Poslovni forum sa privrednicima iz Ruske Federacije, Čeljabinska oblast

Privredna komora Srbije, u saradnji sa Trgovinskim predstavništvom Ruske Federacije u Republici Srbiji i Čeljabinskim odeljenjem izdavačke kuće Komsomoljskaja pravda, organizuje Poslovni forum i B2B susrete sa privrednicima iz Čeljabinske oblasti.

Poslovni forum sa privrednicima iz Ruske Federacije, Čeljabinska oblast, biće održan u utorak, 23. novembra 2021. godine sa početkom u 10,00 časova u prostorijama Privredne komore Srbije, Beograd, Resavska 15.

Srpske kompanije zainteresovane za učešće na Poslovnom forumu i B2B susretima sa privrednicima iz Ruske Federacije, Čeljabinska oblast, mogu da se registruju popunjavanjem tabele u prijavnom listu i slanjem na mejl milica.tosic@pks.rsRok za prijavu je 15. novembar 2021. godine. Za učešće u poslovnom forumu se ne naplaćuje kotizacija.

Listu ruskih kompanija možete pogledati ovde. Registrovani učesnici će na mejl koji budu uneli prilikom registracije dobiti sva dodatna obaveštenja o detaljima poslovnog foruma.

Izvor: Privredna komora Srbije

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija