EXPO-RUSSIA SERBIA 2022

Obaveštavamo vas da su, zbog poznatih okolnosti, odloženi Šesti međunarodni privredni sajam „EXPO-RUSSIA SERBIA 2022“ i Šesti Beogradski poslovni forum koji su trebali da se održe od 16-18. marta 2022. godine u Beogradu, u kongresnom centru hotela „Metropol Palace“.

O svim promenama izlagači će biti odmah obavešteni. Svi zaključeni ugovori i dogovori se smatraju važećim.

Izražavamo uverenje da će međunarodna industrijska izložba „EKSPO-RUSIJA SRBIJA 2022“ u svakom slučaju biti uspešno održana u srpskoj prestonici ove godine i da će poslužiti za dalje jačanje pozicija ruskih izvozno orijentisanih proizvođača i promovisanje konkurentnih proizvoda na svetska tržišta.

www.ExpoRF.ru

 

Pet prethodnih sajmova su imali veliki uspeh i okupili su predstvanike zvaničnih krugova i poslovnog sveta iz Rusije, Srbije i drugih balkanski zemalja. Nakon tih sajmova je sklopljen veliki broj međunarodnih ugovora.

Na sajmu 2022. će učestvovati velika, srednja i mala preduzeća, a takođe će biti predstavljene regionalne ekspozicije republika, pokrajina i oblasti Ruske Federacije, kompanija iz Srbije i drugih zemalja Jugoistočne Evrope.

Sajam i forum će se održati uz podršku granskih ministarstvata Rusije i Srbije, Privredne komore Srbije, Ambasade Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji i Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije. Cilj ovih aktivnosti je dalje proširenje srpsko-ruski privrednih veza u kontekstu Sporazuma o slobodnoj trgovini između dveju zemalja, kao i podrška u jačanju trgovinskih odnosa između kompanija iz Republike Srbije i Rusije, kao i susednih balkanskih zemalja. Sajam je uvršten u Protokol XIX sednice Međuvladinog srpsko-ruskog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, održane 6. i 7. oktobra ove godine na Zlatiboru.

Na Sajmu u Beogradu će se predstaviti firme iz različitih grana industrije, kao što su: građevinarstvo, energetika, tehnologije za uštedu energije, industrija nafte i gasa, mašinogradnja, metalurgija, vazdušni i železnički saobraćaj, turizam, poljoprivredno-industrijski kompleks, prehrambena industrija, rudarstvo, visokotehnološke i inovativne grane, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, farmacija, obrazovanje, roba široke potrošnje itd.

Poslovni program sajma i foruma uključuje tematske okrugle stolove organizovane zajedno s ministarstvima Srbije, niz sastanaka i diskusija na kojima će se razmotriti praktični instrumenti za razvoj ekonomske saradnje, berza kontakata itd. Sa detaljnim poslovnom programom se možete upoznati na ovom linku.

Za informacije o učešću molimo da se obratite direktno AD „Zarubezh-Expo“ na telefon +7 (495) 721 32 36 ili mejl info@zarubezhexpo.ru.

Dobro došli!

Više informacija o manifestaciji možete pročitati na ovom linku.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija