Nacionalni paviljon Srbije na izložbi “Prodexpo” u Ruskoj Federaciji

„Prodexpo“ (www.prod-expo.ru) najveća i najznačajnija specijalizovana izložba prehrambene industrije u Ruskoj Federaciji i Istočnoj Evropi, u okviru koje se, pored prezentacija najsavremenijih tehnologija u proizvodnji hrane, organizuju i poslovni susreti i komercijalni pregovori proizvođača, izvoznika i distributera, kao i predstavnika vodećih federalnih i regionalnih maloprodajnih trgovinskih lanaca.

Svake godine sajam „Prodexpo“ poseti preko 70.000 posetilaca iz preko 110 zemalja. 30 sektora koji obuhvataju sve segmente hrane i ove godine privućiće preko 250 saveznih i regionalnih trgovinskih lanaca radi pregovora sa postojećim i novim snabdevačima za svoje maloprodajne lance.

Ove godine očekuje se učešće preko 2600 izlagača , a neke od zemalja, koje će se pored Srbije predstaviti sa svojim nacionalnim štandovima, su: Azerbejdžan, Jermenija, Italija, Španija, Irska, Severna Makedonija, Turska, Moldavija, Francuska, Argentina, Brazil, Urugvaj, Kazahstan, Kirgistan, Irska, šri Lanka, Portugalija i Uzbekistan.

Na ovogodišnjem 29. izdanju sajma Prodexpo u okviru nacionalnog paviljona Srbije proizvodne programe i izvozne kapacitete predstaviće 14 srpskih kompanija:

MLEKARA ŠABAC; MLEKARA UB; INDUSTRIJA MESA TOLOPA BAČKA TOPOLA; FABRIKA DEČIJE HRANE, DOBANOVCI; VINARIJA ČOKA PLUS, SUBOTICA; MASLI, LESKOVAC; ZLATIBORAC, BOGRAD; ITN GROUP, BEOGRAD; BUDIMKA, POŽEGA; MAMBIKOM AGRAR, BEOGRAD; MIRAX AGRAR BEOGRAD; BMN MALINAS, POŽEGA; NN TEL, NOVI SAD; SIMEX ORIGINAL, SUBOTICA.

 

Izvor: Privredna komora Srbije

 

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija