Poziv za učešće na konferenciji „All-Russian Furniture Summit – 2012” u Sankt Peterburgu

RESTEC u saradnji sa Udruženjem preduzeća drvoprerađivačke industrije i industrije nameštaja i Udruženjem preduzeća industrije nameštaja Severozapada Rusije poziva srpske kompanije na međunarodnu konferenciju profesionalaca iz industrije nameštaja, All-Russian Furniture Summit – 2012″, koja će se održati u Sankt Peterburgu 28. i 29. juna 2012. godine.

Ova konferencija predstavlja međunarodnu platformu koja pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje potencijalnih partnera kroz susrete proizvođača, distributera i prodavaca nameštaja, marketing stručnjaka, eksperata za logistiku i sertifikaciju, kao i državnih funkcionera i predstavnika nekomercijalnog sektora.

Konferencija je namenjena top menadžerima, donosiocima odluka, projektantima, šefovima regionalnih udruženja proizvođača nameštaja, predstavnicima maloprodaja i veleprodaja.

Po drugi put među učesnicima će se naći i Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) koja je prepoznala korist ovog vida poslovnog povezivanja.

Krajnji rok za prijavu je četvrtak, 5. jun 2012. godine.

Za više informacija o troškovima registracije i formular za prijavu kontaktirajte Nevenu Jovanović na nevena.jovanovic@siepa.gov.rs ili 011 3398 510.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija