20. Međunarodna izložba Duga mode

Obaveštavamo sve zainteresovane da se od 30. oktobra do 1. novembra 2012. godine održava 20. Međunarodna izložba Duga mode, u gradu Jekaterinburg (RF) (Međunarodni izložbeni centar Jekaterinburg Ekspo).

Izložba će na jednom mestu okupiti ne samo najznačajnije predstavnike ruske mode, već i inostrane modne kompanije. Proizvođači iz različitih zemalja imaće priliku ne samo da posetiocima izložbe prikažu najnovije i ekskluzivne stvari modne industrije svoje zemlje (robu, tehnologije i usluge), već i da započnu pregovore sa potencijalnim kupcima, kao i da ostvare i učvrste poslovne kontakte među proizvođačima i trgovcima. Izložba je koncipirana tako da privuče pažnju profesionalaca modne industrije, ali i običnih kupaca, zainteresovanih za poslednje modne trendove.

Osnovne tematske celine izložbe su odeća, obuća, tekstil i industrijska oprema. Na izložbi će biti prikazani različiti stilovi, narodne nošnje, tradicionalna odeća, vezeni i trikotažni materijali, džins, odeća za sport i odmor, veš i čarape, odeća za decu i mlade, odeća za svadbe, krzneni i kožni predmeti, specijalna obuća, ortopedska, medicinska i ekološki čista obuća, obuća za decu i mlade, evropski proizvođači obuće, materijali od kože i tkanine, sredstva za održavanje obuće, predmeta od kože i antilopa, kape, kožna galanterija, bižuterija, pomoćna sredstva i pribor za industriju tekstila i kože, torbe, nakit, domaći tekstil i materijali za opremanje enterijera, suveniri, itd. U delu izložbe pod nazivom „Tekstil-maš“ (oprema i tehnologije tekstilne, kožne i lake industrije) posetioci će moći da se upoznaju sa savremenim tehnologijama proizvodnje, tehnološkom opremom za proizvodnju odeće i obuće, rezervnim delovima, konsaltingom i inženjeringom tekstilne i kožne industrije, mašinama, instalacijama, delovima i kontrolno-mernom tehnikom tekstilne, odevne i kožne industrije.

Izlagači će imati jedinstvenu mogućnost da prikažu svoje nove kolekcije, a u okviru izložbe biće organizovan i Forum „Moda i dizajneri Pret-a-Porte segmenta Premijum: od koncepcija do realnosti tržišta“, na kome će se diskutovati o kulturnim obrazovnim i ekonomskim karakteristikama razvoja mode. Dizajneri iz različitih zemalja i profesionalci modne industrije moći će da razmene svoja mišljenja i iskustva.

Organizatori izložbe su Uralska trgovinsko-industrijska komora i izložbena organizacija „Uralske izložbe“. Izložbu podržavaju Vlada Sverdlovske oblasti i generalni konzulati stranih zemalja.

Detaljne informacije o izložbi i načinu prijavljivanja za učešće možete dobiti putem e-maila: atx@uralcci.com.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija