Volksbank a.d. Beograd sada je Sberbank Srbija a.d. Beograd

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je od 24. decembra 2012. godine Volksbank a.d. Beograd postala Sberbank Srbija a.d. Beograd

Dolazak Sberbanke u Srbiju označava i novi početak u našem poslovanju. Nakon akvizicije od strane Sberbanke u februaru ove godine, počeli smo sa značajnom transformacijom kako bismo nastavili profesionalno poslovanje orijentisano ka klijentu sa ciljem da postanemo lideri u bankarskom sektoru Srbije, moderni, fokusirani i pouzdani.

Sberbanka je jedna od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeća banka u Rusiji sa tradicijom od preko 170 godina poslovanja koja nudi nove proizvode zasnovane na najvišem kvalitetu i najsavremenijim tehnologijama.

Naš cilj je da gradimo trajne, harmonične odnose sa našim klijentima na način da posvećujemo pažnju njihovim potrebama. Kao Sberbank Srbija a.d., nastojimo da postanemo banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit naših klijenata.

Preko 70 miliona klijenata Sberbanke je dokaz da ste na pravom mestu gde možete dobiti sve bankarske usluge koje su Vam potrebne.

 

PROFIL KOMPANIJE
U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću naših zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven bankarski partner u građenju mostova ka preduzećima na istoku u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga, kao što su krediti, garancije, razni oblici depozita, platne transakcije u zemlji i inostranstvu (uključujući i one u ruskim rubljama), menjački poslovi, elektronsko bankarstvo, i druge. Pružanje finansijskih usluga i podrška preduzećima, malim i srednjim kompanijama, preduzetnicima i građanima je osigurana. Bankarski savetnici imaju individualni pristup svakom klijentu, i pružaju im uslugu koja je specijalno kreirana da odgovori na njihove potrebe i standarde, kvalitetom koji Sberbanka nudi.

Sberbank Srbija je članica Sberbank Evropa AG koja upravlja mrežom of 9 univerzalnih banaka u devet država centralne i istočne Evrope: Slovačkoj, Republici Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Ukrajini. Grupa ukupno ima skoro 300 filijala i zapošljava preko 4.000 radnika (na dan 30.06.2012.).

U Rusiji, Sberbanka ima udeo od 28,2% u aktivi bankarskog sektora i zapošljava više od 245.000 ljudi, što je čini najvećom bankom u zemlji. Banka Rusije je osnivač Sberbanke i njen većinski vlasnik, i ima 50% plus jednu akciju sa pravom glasa. Preko 245.000 privatnih lica i institucija je vlasnik preostalog dela akcija.

Sberbank, Sberbank Europe, Sberbank Srbija – činjenice

Sberbank

Sberbank Europe

Sberbank Serbia

Zemlje

12

8 (9 banaka)

1

Ekspoziture

> 19,000

296

26

Zaposleni

> 245,000

4,195

504

Corporate klijenti

> 1.5 m

16,000

7239

(uključujući i mikro segment)

Mikro klijenti

62,000

6176

Klijenti stanovništvo

70 m

500,000

37963

Bilans stanja

 230 milijardi evra

9,5 milijardi evra

876(Mil. evra)

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija