IV Sveruski izložbeni forum GOSZAKAZ 2013

Obaveštavamo Vas da će se u periodu od 3. do 5. aprila 2013. godine, u glavnom gradu Ruske Federacije – Moskvi, održati IX Sveruski izložbeni forum pod nazivom „GOSZAKAZ 2013“.

Tematika ovogodišnjeg foruma obuhvata pitanja iz oblasti razvoja ličnog biznisa, malog i srednjeg preduzetništva, otvaranja konkursa javnih nabavki, razmatranje principa konkurentnosti, konsolidacija državnih zakona sa statutima pravnih lica i pre svega razmena iskustava i mišljenja među predstavnicima državne vlasti i privrednih subjekata.

Forum, uz zvaničku podršku najviših državnih institucija, organizuje Moskovsko udruženje preduzetnika na teritoriji izložbenog prostora KROKUS-EXPO.

Program predviđa i takmičarski program, a tema ovogodišnjeg konkursa će biti „Najbolji dobavljač robe i usluga za potrebe državnih i opštinskih jedinica za 2012. godinu“.

S obzirom da će dešavanje uključivati i izložbeni deo, posetioci mogu da posete štandove na kojima će izlagači demonstrirati nove tehnološke i inovacione projekte na regionalnom nivou.

Više informacija o forumu možete dobiti putem maila info@forum-goszakaz.ru ili sajta www.forum-goszakaz.ru

 

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija