Predstavljanje Krasnodarskog kraja na sajmu MIPIM-2013 u Kanu

Delegacija Krasnodarskog kraja će u periodu od 12 do 15. marta 2013. godine u Kanu (Francuska) učestvovati na Međunarodnom sajmu poslovnih objekata „MIPIM-2013“.

Na prostranom izložbenom štandu ovog regiona biće predstavljeni najvažniji projekti poslovnih objektata i banjskog turizma.

U sastav delegacije Krasnodarskog kraja će biti uključeni predstavnici državnih organa izvršne vlasti, organa mesne samouprave, opštinskih jedinica i poslovnih organizacija.

Kompanijama, koje su zainteresovane za razvoj ličnog biznisa na teritoriji Krasnodarskog kraja, pružiće se mogućnost održavanja pregovora u okviru date izložbe.

Najnoviju prezentaciju investicionog potencijala Krasnodarskog kraja možete pogledati ovde.

Podrobniju informaciju o samoj manifestaciji i uslovima učešća možete naći na internet stranicama www.mipim-kuban.ru i www.mipim.com.

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija