VII Međunarodni sajam vending automata, eletronskih aparata i tehnologije VENDEXPO 2013

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da posetite VII po redu Međunarodni sajam vending automata, eletronskih aparata i tehnologije VENDEXPO 2013. Sajam će se održavati u periodu od 20. do 22. marta 2013. godine u izložbenom prostoru Centralnog sajamskog kompleksa Ekspocentar, paviljon 5.

Na ovogodišnjem susretu, demonstriraće se nove tehnologije i oprema u oblasti automatizovane trgovine i domenu prometa prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, izlaganje automat mašina i uređaja  za različite namene. Između ostalog, na sajmu možete pogledati najnovije modele fotokabina, automata za vodu, filtera i njima kompatibilne rezervne delove i uređaje za održavanje i čišćenje.

Sajamski program predviđa Okrugli sto na kome će se razmatrati ciljevi razvoja vending biznisa, treninge i obuke za efikasnu implementaciju poslovnih strategija i seminare na kojima će biti dostupna predavanja o pravilima pozicioniranja na tržište i privlačenju novih klijenata.

U svojstvu zvaničnih partnera organizacije ove manifestacije, istupiće Nacionalna asocijacija za segment automatizovane trgovine, Udruženje proizvođača čaja i kafe Ruske Federacije, Evropsko Udruženje za vending i Javna organizacija malog i srednjeg preduzetništva Ruske Federacije.

Detaljnu informaciju možete pronaći na internet stranici organizatora sajma www.vendingexpo.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija