EXPO RUSSIA SERBIA – Međunarodni privredni sajam

EXPO-RUSSIA-SERBIA

Pripala nam je posebna čast da Vam najavimo događaj od izuzetnog značaja za razvoj trgovinskih odnosa, produbljivanje i unapređivanje ekonomske saradnje između Republike Srbije i Ruske Federacije – Međunarodni privredni sajam „EXPO RUSSIA SERBIA“ koji će se održati od 5. do 7. marta 2014. godine u hotelu Metropol Palace (Beograd, Srbija).

Sajam „EXPO RUSSIA SERBIA“ se organizuje uz podršku eminentnih ruskih i srpskih državnih i diplomatskih insitucija kao što su: resorna ministarstva Ruske Federacije i Republike Srbije, Trgovinsko-industrijska komora RF, Trgovinsko predstavništvo Rusije u Srbiji, Ambasada Ruske Federacije u Srbiji i Ambasada Srbije u Ruskoj Federaciji, Ruski centar za nauku i kulturu „Ruski dom“ u Beogradu i Privredna komora Srbije.

Jačanje međudržavnih odnosa između Srbije, Rusije i drugih država jugoistočne Evrope u segmentu privrede, ekonomije, društveno-kulturne razmene i planiranje daljih koraka za zajedničke aktivnosti predstavlja primarni cilj sajma „EXPO RUSSIA SERBIA“.

Značaj sajma „EXPO RUSSIA SERBIA“ za ekonomske odnose i trgovinu između naše dve zemlje je naglasio i ambasador Republike Srbije u Rusiji, gospodin Slavenko Terzić, u članku koji možete pročitati na ovom linku.

Šema manifestacije „EXPO RUSSIA SERBIA“:

  • Tematske celine: Energetika i energetska efikasnost; Mašinogradnja; Metalurgija; Vazduhoplovstvo; Građevinarstvo; Železnički saobraćaj; Prehrambnena industrija; Industrija nafte i gasa; Visoke tehnologije i inovacije; Bankarstvo; Telekomunikacije; Medicina; Obrazovanje; Uslužne delatnosti (turizam, aviosaobraćaj, logistika).
  • Izložba robe široke potrošnje
  • Poslovni skupovi:

Detaljan pregled tema koje će se obrađivati na sajmu možete preuzeti ovde.

5. mart – Konferencija „Privredna saradnja između Ruske Federacije i Republike Srbije u savremenim uslovima“

5-6. mart – Tematski okrugli stolovi u okviru resornih ministarstava, susreti B2B, kulturne i druge manifestacije

Poziv za učešće na sajmu biće upućen privrednicima iz Slovenije, Rumunije, Makedonije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Albanije, Bugarske, Grčke, Crne Gore i drugim državama iz regiona, a za učesnike sajma će biti priređen interesantan kulturno-umetnički program i organizovani obilasci grada.

Ukoliko biste želeli da učestvujete na sajmu „EXPO RUSSIA SERBIA“, ovde možete preuzeti prijavu na engleskom jeziku i ugovor o zakupu štanda. Molimo Vas da uredno popunjene prijave pošaljete na dolenavedenu adresu.

Ulaz je slobodan za posetioce sajma.

Detaljan pregled programa sajma možete preuzeti ovde.

Ukoliko želite da saznate više o uslovima učešća na sajmu i i poslovnim skupovima možete se obratiti Organizacionom odboru izložbe „EXPO RUSSIA SERBIA“.

Organizacioni odbor kompanije Zarubež-Ekspo:
Tel/faks: +7 (495) 6375079, 6373633, 6373666, +7 (499) 7669917, +7 (499) 7669282
info@zarubezhexpo.ru
www.zarubezhexpo.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija