Investicioni projekat “Fabrika za pakovanje namirnica”

Trgovina na malo je jedan od najdinamičnijih sektora ruske ekonomije, koji karakterišu ne samo visoke stope rasta prometa na malo, već i brz razvoj vodećih trgovinskih preduzeća. Na razvoj ovog sektora povoljno utiče povoljna makroekonomska situacija – rast BDP-a i prihoda stanovništva.

Trgovinska preduzeća igraju značajnu ulogu u razvoju regiona Rusije, nudeći nove poslove i prihode za budžet. Osim toga, razvijena trgovačka mreža u regionu daje veće tržišne mogućnosti proizvodima lokalnih proizvođača.

Ključni cilj predloženog investicionog projekta je pakovanje robe lokalnih proizvođača pod trgovačkom markom trgovinskog preduzeća. Projekat izgradnje fabrike namirnica za trgovinsko preduzeće osmislilo je Ministarstvo za investicionu politiku Saratovske oblasti u ime Vlade Saratovske oblasti.

Projekat podrazumeva izgradnju fabrike namirnica, koja će obavljati prepakivanje i pakovanje proizvoda lokalnih proizvođača, u cilju njihove dalje distribucije.

Planirano je da fabrika bude izgrađena u Saratovu, koji ima razvijenu saobraćajnu infrastrukturu i veliko tržište za robu lokalnih proizvođača. Ukupne investicije predviđene za realizaciju projekta iznose 122.84 miliona rubalja.

Realizacijom ovog projekta Saratovska oblast dobiće:

  • modernu fabriku, koja će pakovati robu lokalnih proizvođača pod trgovačkom markom trgovinskog preduzeća
  • razvoj regionalne trgovačke mreže
  • zadovoljenje potreba regionalnih kupaca za trgovačkim uslugama visokog nivoa
  • povoljne uslove za investiranje u regionalnu prerađivačku industriju
  • 131 radno mesto
  • budžetski prihod od 24.6 miliona rubalja godišnje

 Ukoliko ste zainteresovani za učešće u ovom projektu, detaljnije informacije možete dobiti od Аlекsеja Vjalkina putem mail-a vyalkin@tpprf.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija