JUGOSOVERO

JUGOSOVERO – Zvanični partner Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije za region zapadnog Balkana

 

Osnovna delatnost organizacije JUGOSOVERO se sastoji u selekciji, prikupljanju i plasiranju podataka o potencijalima i mogućnostima saradnje sa preduzećima iz Republike Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske i Slovenije, a sve u cilju pružanja podrške ruskim privrednim subjekatima i državnim institucijama u potrazi za budućim poslovnim partnerima i klijentima.

Naša misija se sastoji u dostavljanju tačnih informacija o tendencijama savremenog poslovanja u regionu zapadnog Balkana, davanju smernica prilikom odabira potencijalnih saradnika i preporučivanju preduzeća vrednih pažnje ruskim poslovnim krugovima.

Zahvaljujući zvaničnoj podršci Ambasade Ruske Federacije, predstavništva Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije i Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u direktnom povezivanju sa partnerima, dostižemo najviši stepen sigurnosti poslovanja i razmene podataka.

Priznanje ZLATNI MOST Privredne komore Srbije i plaketa Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u Srbiji predstavljaju svojevrsnu nagradu za dugogodišnji rad i postignute rezultate u domenu uspostavljanja kontakata preduzeća i kompanija iz regiona zapadnog Balkana sa poslovnim partnerima iz Ruske Federacije.

Najvećа ruska sertifikaciona kuća SOJUZEKSPERTIZA je u nama prepoznala pouzdanog saradnika, dodelivši nam funkciju zvaničnog zastupnika za teritoriju zapadnog Balkana. Pored pružanja i plasiranja usluga organizacije SOEKS, bavimo se i organizovanjem poslovnih susreta i uspostavljanjem saradnje sa klijentima na teritoriji gore pomenutih država po pitanjima sertifikacije proizvoda i izvoza dobara u Rusku Federaciju.

Na osnovu odluke predsednika Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, gospodina Sergeja Katirina, direktor firme JUGOSOVERO, gospodin Aleksandar Branković, je 9. aprila 2013. godine imenovan za savetnika predstavništva Trgovinsko-industrijske komore za region zapadnog Balkana.

Generalni direktor Centralnog sajamskog kompleksa „Ekspocentar“, gospodin Sergej Bednov, ovlastio je gospodina Aleksandra Brankovića za zastupnika pomenute organizacije na teritoriji zapadnog Balkana, u cilju približavanja najvećih i najpoznatijih ruskih sajamskih manifestacija ovdašnjim privrednicima i upoznavanja sa mogućnostima proboja na tržište Ruske Federacije.

TIK RF

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Predstavnik Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije D. A. Moskovkin

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija