Međunarodni sajam „Automobilske gume, tehničke gume i kaučuk“

 

screenshot-www-rubber-expo-ru-2016-12-07-13-44-02Sajam „Automobilske gume, tehničke gume i kaučuk“ («Шины, РТИ и каучуки») ima veliki značaj za stručnjake iz ove oblasti.

U aprilu svake godine više od 150 kompanija kako ruskih, tako i inostranih, predstavi zainteresovanim posetiocima i učesnicima veliki broj različitih tipova automobilskih guma, gotovih proizvoda od tehničke gume i kaučuka, kao i opremu i sirovine za njihovu proizvodnju.

Kada je reč o rusko-srpskoj saradnji u ovom segmentu industrije, želimo napomenuti da je u toku prvog kvartala 2015. godine Srbija je izvezla u Rusiju proizvode od kaučuka i gume vrednosti od 7 111 000 dolara, gde je na automobilske gume otpalo 5 800 000 dolara, što čini 82% vrednosti ukupnog izvoza ovih proizvoda.

Kompanija „Ekspocentar“ prepoznaje važnost hemijske industrije u savremenom svetu i aktivno radi na praćenju trendova i obezbeđivanju uslova za predstavljanje savremenih tehnologija i proizvoda.

Više informacija o događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma: www.rubber-expo.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija