Međunarodni sajam hemijske industrije „Hemija“

 

chemistry_color_bigHemijska industrija je jedna od razvijenijih privrednih grana u Ruskoj Federaciji.

Tržišni udeo hemijske industrije iznosi 6,8%, a ukupna količina zaposlenih u ovom sektoru izražena u procentima je 6,2%. Prethodne godine je u hemijsku industriju investirano 231 000 000 000 rubalja.

Rusija je iz Srbije u prvom kvartalu 2015. godine uvezla proizvode iz oblasti hemijske industrije u vrednosti od 4 653 000$.

Svake jeseni se u „Ekspocentru“ održava međunarodni sajam hemijske industrije od nazivom „Hemija“ («Химия») koji postoji još od 1965. godine.

Sajam „Hemija“ je sa pravom zaslužio reputaciju centralnog događaja u domenu promocije kompanija i tehnologija iz hemijske industrije.

Više od 500 izlagača svake godine učestvuje na ovoj smotri. Naučno-stručna udruženja, visokoškolske ustanove i naučno-istraživački instituti pružiće svoju punu podršku ovom događaju koji se tradicionalno održava u oktobru svake godine.

Zvanični sajt sajma hemijske industrije „Hemija“ se nalazi na sledećoj stranici: www.chemistry-expo.ru

TIK RF

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Predstavnik Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije D. A. Moskovkin

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija