Međunarodni sajam industrije stakla „Svet stakla“

mirstekla_logo

Moskva je metropola koja svakim danom ubrzano raste. Sve se više poslovnih centara, trgovinskih objekata i hotela pojavljuje na njenoj mapi.

Ukupna površina svih poslovnih objekata koju se u ovom trenutku projektuju i grade iznosi 15,4 miliona metara kvadratnih.

S tim u vezi, industrija stakla je od izuzetne važnosti za građevinarstvo, jer je u savremenom svetu praktično nemoguće izgraditi objekat bez ovog materijala. Industrija stakla je jedna od osnovnih grana građevinarstva i igra važnu ulogu u formiranju makroekonomskih pokazatelja.

Sajam „Svet stakla“ («Мир стекла») je jedan od najvećih uskospecijalizovanih sajmova na teritoriji Rusije, članica ZND-a i zemalja Istočne Evrope. Tematika sajma pokriva sve etape u proizvodnji stakla, demonstrirajući izuzetne mogućnosti ovog građevinskog materijala.

Posebno mesto u okviru ovog projekta zauzima salon umetničkog stakla „ArtGlass“ koji privlači pažnju kako stručnjaka, tako i posetilaca koji ovoj oblasti prilaze iz jednog sasvim drugog ugla.

Za više informacija o događaju, posetite zvanični sajt manifestacije: www.mirstekla-expo.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF, Savetnik predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija