Međunarodni sajam prehrambenih proizvoda „Prodekspo“

 

prod

Prema veličini tržišta prehrambenih proizvoda Ruska Federacija zauzima 6. mesto u svetu, što je čini jednim od najbitnijih stecišta za proizvođače životnih namirnica.
Najveći forum u Rusiji i Istočnoj Evropi – „Prodekspo“, neosporno dokazuje moć tržišta ruske prehrambene industrije i demonstrira pokazatelje razvijene investicione politike.

Tokom 20 godina predanog rada, sajam „Prodekspo“ («Продэкспо») danas korača rame uz rame sa tržištem životnih namirnica u Ruskoj Federaciji i igra važnu ulogu u procesu formiranja i razvoja sektora prehrambene industrije ruske privrede.

„Prodekspo“ je danas najveći međunarodni sajam prehrambenih proizvoda, napitaka i sirovina za njihovu proizvodnju, najbolja platforma za uspostavljanje kontakata između proizvođača ovih proizvoda i veleprodajnih lanaca i najkraći put do ruskog potrošača u Rusiji i Istočnoj Evropi.

Za više informacija o događaju, posetite zvanični sajt manifestacije: www.prod-expo.ru

TIK RF

OBRAĆANJE PREDSTAVNIKA TIK RF D.A. MOSKOVKINA

Planovi predstavnika poslovnih krugova oslanjaju se na precizno izraženoj političkoj volji rukovodilaca Rusije i zemalja Zapadnog Balkana u pravcu razvoja svestrane međusobne saradnje.

Danas je Rusija jedan od najvažnijih spoljnotrgovinskih partnera regiona. Intenzivira se saradnja u različitim sferama privrede…

» Više informacija

TPPRF.RU

SAJAMSKI KOMPLEKS EKSPOCENTAR MOSKVA

Moskovski centralni sajamski kompleks „Ekspocentar“ je svetski poznata ruska kompanija koja se bavi organizacijom i priređivanjem sajamskih manifestacija i suvereno čuva status vodećeg organizatora…

» Više informacija

MEĐUNARODNI TRGOVINSKI CENTAR MOSKVA

POSLOVNI SAVET ZA SARADNJU SA SRBIJOM

RUSIJA KAO EKONOMSKI PARTNER

Rusija je najveca drzava na svetu, prostire se na 11,5% ukupnog kopna kojim raspolaze nasa planeta. Njena teritorija je dvostruko veca od teritorije SAD, Kine ili Kanade. To je zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi…

» Više informacija

PROJEKAT MBK

photo

Uvodna reč Ambasadora Ruske Federacije u Republici Srbiji A.A. Bocan-Harčenka u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Obraćanje Trgovinskog predstavnika Ruske Federacije u Republici Srbiji A.N. Hripunova u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Uvodna reč predstavnika TIK RF D.A. Moskovkina u Multimedijalnom biznis katalogu

» Više Informacija
photo

Savetnik predstavništva TIK RF i generalni direktor Jugosovero Aleksandar Branković

» Više Informacija